24 de febrer de 2020 24/2/20

Desvalisen una botiga de roba en ple centre de Burriana

Desvalisen una botiga de roba en ple centre de Burriana - (foto 1)
  • Els lladres s'han emportat diners, material i roba. No és l'únic robatori que ha registrat la localitat aquests últims dies.

MÉS FOTOS
Desvalisen una botiga de roba en ple centre de Burriana - (foto 2)
Desvalisen una botiga de roba en ple centre de Burriana - (foto 3)
Desvalisen una botiga de roba en ple centre de Burriana - (foto 4)

En menys d'una setmana s'han produït dos robatoris a Burriana. El primer va tindre lloc aquest cap de setmana en una cèntrica botiga de llenceria de dona. Els lladres van entrar pel buit entre el reixat i el sostre i van forçar el pom de la porta. Segons ha relatat la propietària del local a elperiodic.com, els lladres es van emportar diners, material, llenceria i pijames.

Un robatori que investiga la Guàrdia Civil i que no ha sigut l'últim aquests dies. Aquest dimecres a la nit un altre cas similar s'ha produït en una altra botiga situada en la carretera de Nules. El local asiàtic ha sigut desvalisat i la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació.

Els fets s'han produït just el mateix dia en què coneixíem que s'ha desarticulat a Madrid una xarxa de lladres que va robar fa uns mesos en una botiga de telefonia mòbil de Burriana. Tal com els ha comptat aquest digital, agents de la Policia Nacional han desarticulat una organització criminal dedicada al robatori en comerços de telefonia mòbil en diferents províncies d'Espanya. Van robar en comerços de Manises i València capital així com de Burriana.

Malgrat els últims casos de robatoris, els furts en establiments han descendit quasi un 8% en el que va d'any. Segons xifres que ha donat a conéixer el Ministeri d'Interior els robatoris amb força en domicilis i  establiments han passat de 190 a 175 en un any.

Pujar