12 d’agost de 2020 12/8/20

El destí de les festes de la Misericòrdia de Burriana es decideix aquesta setmana

El destí de les festes de la Misericòrdia de Burriana es decideix aquesta setmana - (foto 1)
  • La decisió final es coneixerà en les pròximes hores

Les festes de la Misericòrdia de Burriana segueixen en l'aire. A poc més d'un mes de la seua celebració la decisió final encara no s'ha fet pública encara que tot sembla apuntar que finalment hauran de suspendre's fins l'any vinent.

Segons confirmen fonts municipals a elperiodic.com,la regidora de festes, Lluïsa Monferrer, té previst reunir-se amb les diferents penyes de la localitat per a comunicar-los el futur més pròxim de les festes.

Des de l'Ajuntament remenen totes les possibilitats, però sempre posant com a punt de partida garantir la seguretat de tots els veïns de Burriana. Les últimes declaracions sobre aquest tema, van ser realitzades per l'alcaldessa, María Josep *Safont, qui deixava en mans de Sanitat la seua possible cancel·lació.

“No podem jugar-nos res, això és massa important com per a prendre una decisió amb totes les garanties i en aquest moment no les tenim” apuntava l'alcaldessa.

Com diem, la decisió final es coneixerà previsiblement en unes hores després de la reunió entre el consistori i les penyes.

Pujar