25 de setembre de 2020 25/9/20
CRÒNICA DIMARTS 1 D'AGOST

Desplegament de 'sounders', seguretat, música i quelcom de pluja en el primer dia del festival

Desplegament de 'sounders', seguretat, música i quelcom de pluja en el primer dia del festival - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Arenal Sound 2017 - Martes Conciertos
  Burriana - Arenal Sound 2017 - Martes Conciertos
  Galeria de fotos
  Burriana - Arenal Sound 2017- Martes Salida Festival
  Burriana - Arenal Sound 2017- Martes Salida Festival
  MÉS FOTOS
  Desplegament de 'sounders', seguretat, música i quelcom de pluja en el primer dia del festival - (foto 2)
  Desplegament de 'sounders', seguretat, música i quelcom de pluja en el primer dia del festival - (foto 3)

  Tot i que Borriana rebia als sounders amb un dia gris i plujós, la primera jornada del Festival Arenal Sound obria les seues portes amb el major dispositiu de seguretat i trànsit de la seua història. Influeixen els més de 60.000 assistents diaris que s'esperen en aquesta edició del festival, molts d'ells han arribat en aquest primer dia de festival amb els més de 140 autobusos procedents de Lleó, Pontevedra, Lugo, Bilbao, Saragossa, Madrid, Salamanca, Lleó, Burgos, Sant Sebastià .... que han vingut exclusivament per l'esdeveniment musical.

  L'organització del festival borrianenc ha avançat nou hores l'obertura de les zones d'acampada i de les acreditacions davant les milers de persones que, posades en fila, esperaven al passeig marítim el començament d'aquesta setmana màgica. Però les cues no només s'han fet visibles a l'àrea del recinte i els càmpings, en altres zones, com els supermercats, els guàrdies de seguretat han hagut de facilitar l'accés gradualment per grups a les ja esmentades instal·lacions d'autoservei.

  Amb una mica de retard aquesta vegada, les portes principals s'han obert 20 minuts més tard del previst, encara que ni això ni els núvols han impedit que se celebrase una gran festa a la mítica piscina del festival a càrrec de Vicente Ferrer i Víctor Pérez, els primers djs en animar els sounders amb música deep i ritmes house. El tercer artista convidat en el Pool Stage ha sigut Udjat & Dj Demut, seguint-li el duo castellonese Smash The Ravers format per Nacho Vicente i David Marco.

  Ells han sigut els últims en donar la nota sobre aquest escenari ja que a partir de les 09:00 hores de la nit Rural Zombies ha inaugurat el Beach Club Thunder Bitch aquest 2017, una barreja de pop i rock ballable que definitivament ha agradat.

  Després d'ells, Ramon Mirabet, artista revelació de 2016 ha penjat el sold out també a la pista, com ja ha fet al Teatre Apolo amb el seu enigmàtic carisma 'parisien'.

  Marlon, va actuar tan sols mitja hora més tard, per aclamo de moltes de les seues fans, que asseguren que la banda pot arribar a ser el relleu del ja separat duo Pereza.

  Coasts va posar el toc internacional a la nit, la banda fundada a Bristol va brillar amb les seves conegudes Oceans i Modern Love, cançons com anell al dit per la primera matinada d'agost.

  Sexy Zebras va canviar totalment el rotllo de videoclip d'estiu que va brindar Coasts i va emetre una ràfega de rock revolucionari i sensual amb singles com Vull F * llar amb tu o El Semental.

  Bearoid va ser el penúltim artista a actuar sobre l'escenari, Dani Belenguer es troba tras aquest projecte de pop electrònic que no compta amb molts anys encara però promet sorprendre als que els agradi aquest estil.

  Finalment, la nit no podia acabar sinó amb un dels millors dj nacionals del panorama actual, veterà del festival i creador de 'All I Know', l'únic himne que ha tingut l'Arenal Sound. Sandro Avila va tancar la primera jornada amb el seu exquisit gust i una gran sorpresa, l'actuació conjunta de dues cançons amb els seus amics Taburete. I és que l'Arenal Sound va ser el seu primer gran festival i ho recorda amb emoció. Sandro va accedir a una entrevista exclusiva per elperiodic.com que ja està disponible.

  Arenal Sound 2017

  Arenal Sound 2017Entrar en el especial
  Pujar