23 de setembre de 2020 23/9/20

El PP desmonta les “mentires” de Compromís i PSPV

El PP desmonta les “mentires” de Compromís i PSPV - (foto 1)

  PSPV i Compromís han escenificat avui en ple una farsa amb la qual documentar la seua “incapacitat, desgana i inacció”, la que ha provocat que “Borriana perda 16.600 metres quadrats en l'Arenal”. Amb aquestes paraules ha resumit avui Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, el ple extraordinari celebrat en el consistori que ha aprovat presentar un recurs per a anul·lar la subhasta dels terrenys que va tenir lloc el mes passat i a la qual el PSPV i Compromís van decidir no concórrer.

  El Partit Popular, a través del seu portaveu, ha acusat a l'alcaldessa socialista de Borriana, Mª Josep Safont, de mentir deliberadament en aquest procediment. “Vostè coneixia uns fets i no va actuar. I no ho va fer perquè va preferir seguir en el seu despatx. És que ni tan sols va ser capaç de despenjar el telèfon. Es va limitar a fer un escrit que ens ha portat a perdre un terreny de valor incalculable per a la nostra ciutat”.

  Per a Fuster, aquesta “oda a la incapacitat” és la que “condemna a Borriana dia a dia”. Ni PSPV ni Compromís, “que amb el seu silenci còmplice va provocar que l'error d'embalum d'alcaldia es consumara per a lament de la nostra ciutat”, van ser capaces “d'alçar-se de les seues butaques i treballar”. Desistiment, abandó i incompliment d'obligacions de mans de dos partits que avui en ple han evidenciat que van mentir.

  L'alcaldessa i Bruno Arnandis, regidor d'Urbanisme, “no van fer gens a nivell tècnic ni a nivell polític”. “Han reconegut que podrien haver-se endeutat per a garantir que Borriana obtenia la propietat d'aquest terreny. No ho van fer, com tampoc es van presentar a la subhasta del sòl perquè consideraven que aquests terrenys eren municipals”. “Avui han quedat en evidència en reconèixer que solament es poden reclamar via judicial 960 metres quadrats, els únics que es consideren municipals”.

  A aquesta inacció se sumisca la falta de compromís i gestió a nivell polític. “No van eixir dels seus despatxos. Ni tan sols van despenjar el telèfon per a fer una trucada”. “Exigim responsabilitat, treball, esforç i compromís. No obstant açò, saber que a final de mes segueixes tenint un despatx ha acomodat és l'objectiu comú que manté unides a tres forces polítiques la fractura interna de les quals és evident”.

   3 comentaris
  qwz
  qwz
  21/11/2017 11:11
  vosotros los del pp teneis el aval de 20 años de nefasta gestion

  los de ahora son un desastre en 3 años y vosotros mas todavia que tuvisteis 20 cada vez a la gente de burriana nos quedan menos opciones que votar, ya se fue calpe de diputado autonomico como premio a sus resultados en burriana para seguir arreglandose la vida y los que estais ahora ahi sois losa responsables de los resultados del pp en burriana, no teneis verguenza de seguir pero claro los sueldos de los pòliticos no los tendriais ni soñando en la empresa privada por lo inutiles que sois solo sabeis arreglaros vosotros y hundir burriana

  Pujar