26 de novembre de 2020 26/11/20

Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal

Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal - (foto 1)
  • Més de mig centenar de col·legis de Castelló s'han hagut de confinar a causa del COVID-19 des que va començar el curs

L'Ajuntament de Burriana ha aprofitat el pont festiu per a desinfectar els patis dels centres educatius. Ho han fet després de la creixent preocupació mostrada per la comunitat educativa del municipi.

I és que, segons les últimes dades de la Conselleria d'Educació que els ha avançat elperiodic.com, més de mig centenar de col·legis de Castelló s'han hagut de confinar a causa del COVID-19 des que va començar el curs. Són temps “molt complicats”, reconeix el regidor de Serveis Públics, Vicente Aparisi, qui explica que “tots, l'Ajuntament de Burriana el primer, hem de vetlar per mantindre un ambient sa en totes les instal·lacions educatives”.

Així, les tasques d'aquests últims dies s'han concentrat als patis i zones exteriors de cada centre, les zones esportives, les zones d'esbarjo i les entrades dels col·legis, que han sigut netejades i desinfectades amb una solució d'hipoclorit, un eficaç desinfectant amb totes les garanties sanitàries. En els treballs han participat tres camions i operaris, tant de Fobesa, l'empresa encarregada del servei de neteja viària del municipi, com a personal i mitjans municipals de Via Pública.

A més, segons ha precisat Aparisi, “es continua reforçant la neteja viària nocturna en carrers i mobiliari públic amb aigualejos, amb especial incidència en els accessos als col·legis i centres de salut, per a mantindre les màximes garanties d'higiene i salubritat”.

Segons ha explicat el regidor de Serveis Públics, aquest treball “es continuarà realitzant regularment, cada mes, durant tot el curs escolar, per a “garantir i oferir un entorn escolar més segur a l'alumnat i al personal dels centres”.

Cal recordar que seguint els protocols anticovid-19 marcades per les autoritats educatives i sanitàries, fa a penes un mes es va realitzar la volta al col·le en els centres educatius del municipi amb l'aplicació de les mesures higièniques i de seguretat, els protocols i els plans de contingència.

Així, en tots els centres escolars es van realitzar les labors prèvies de neteja i desinfecció, que es continuen realitzant-se de manera periòdica durant tot el curs escolar.

MÉS FOTOS
Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal - (foto 2)
Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal - (foto 3)
Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal - (foto 4)
Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal - (foto 5)
Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal - (foto 6)
Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal - (foto 7)
Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal - (foto 8)
Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal - (foto 9)
Desinfecten els patis dels col·legis de Burriana davant la preocupació veïnal - (foto 10)
Pujar