18 de novembre de 2019 18/11/19

Descartada la intoxicació alimentària a Borriana aquest cap de setmana

Descartada la intoxicació alimentària a Borriana aquest cap de setmana - (foto 1)
  • El fet que anaren poques les persones afectades i amb símptomes molt lleus ha calmat l'alarma

Aquest cap de setmana s'encenia l'alarma a Borriana per una possible intoxicació alimentària. Diverses persones van ser traslladades d'un esdeveniment esportiu fins a un centre de salut per vòmits i dolors estomacals. Dos d'elles van haver de ser traslladades a l'Hospital de la Plana per tenir símptomes més greus.

El Centre de Salut Pública de Castelló va assumir la recerca dels fets per a veure si, efectivament, es tractava d'una intoxicació alimentària. Finalment s'ha descartat aquesta hipòtesi, tal com han explicat fonts de la conselleria de Sanitat a elperiodic.com: "Es descarta l'existència d'un brot a causa que la incidència va ser molt limitada (quant al nombre de persones afectades) i amb símptomes molt lleus pel que no s'ha continuat amb la recerca".

Els fets es van produir dissabte passat quan cinc persones van ser ateses en un centre de salut de Borriana per símptomes similars als d'una intoxicació alimentària, tal i com van explicar estes mateixes fonts. Tots estaven amb vòmits i malestar estomacal.

Dos d'elles van ser trasllades a urgències de l'Hospital La Plana en patir símptomes més greus encara que ja estan totes donades d'alta. Es tractava d'un grup de cinc persones, homes i dones entre 16 i 31 anys, que participaven en una competició de crossfit en la platja de l'Arenal de Borriana.

ocultar
Descartada la intoxicació alimentària a Borriana aquest cap de setmana
Pujar