21 de gener de 2021 21/1/21

Denuncien la pesca a la platja de la Serratella a pesar que està prohibit

Denuncien la pesca a la platja de la Serratella a pesar que està prohibit - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Denuncien la pesca a la platja de la Serratella a pesar que està prohibit - (foto 2)
  Denuncien la pesca a la platja de la Serratella a pesar que està prohibit - (foto 3)

  Els veïns de la zona marítima de La Serratella (Burriana) han vist entorpit el seu inici de la temporada estival per l'incompliment  per part algunes persones de la normativa municipal que regeix en la zona. Una normativa en la qual de manera explicita, i acompanyada de panells informatius, es restringeix l'ús de la costa com a lloc apte per a la pesca.

  Malgrat els senyals que ho recorden, els veïns han denunciat públicament que són moltes les persones que dia rere dia s'acosten a la zona, deixen les seues canyes de pescar i esperen que els peixos piquen. Una situació que impedeix a les famílies de la zona poder gaudir del bany en aqueixa platja perquè, consideren que tal com estan les coses no és un lloc segur.

  Amb això, insten a l'Ajuntament de Burriana a prendre partit i posar una solució real al que aquesta ocorrent perquè així tot aquell que vulga banyar-se en aquesta platja puga fer-ho sense necessitat de conviure amb els pescadors, els qui ja compten amb altres zones on poder practicar l'esport de la pesca.

   

  Pujar