16 de novembre de 2019 16/11/19

Denuncien l'intent de segrest d'un xiquet a Burriana

Denuncien l'intent de segrest d'un xiquet a Burriana - (foto 1)
  • Un home hauria tractat de raptar a un menor de tretze anys aquest diumenge en ple centre de la localitat

MÉS FOTOS
Denuncien l'intent de segrest d'un xiquet a Burriana - (foto 2)

Els cossos de seguretat s'han posat en guàrdia a Burriana davant el presumpte intent de segrest fa uns dies a un menor en ple centre de la localitat. Segons ha pogut saber elperiodic.com, un home va intentar raptar aquest diumenge a un xiquet de tretze anys que va aconseguir escapolir-se i escapar. Els fets van succeir al final de la vesprada i ja han sigut denunciats davant la Guàrdia Civil, tal com han explicat els progenitors a aquest digital.

Així, segons han relatat els pares a elperiodic.com, l'intent de rapte es va produir aquest diumenge sobre les 20.30 de la vesprada, quan el menor va baixar a tirar una bossa al contenidor: “Li vaig dir que baixara el fem, que està a uns deu metres de casa i va pujar blanc, en xoc i sense poder articular paraula”, explica la mare.

Segons va relatar el xiquet, quan va tirar el fem algú li va agafar per l'esquena amb força per a arrossegar-li i en un primer moment no va saber què fer, però uns segons després li va donar una espenta, va aconseguir escapolir-se i va eixir corrent. El xiquet també va escoltar a l'home fugir en direcció contrària: “No va poder veure-li la cara perquè portava una braga posada i també una caputxa, encara que llevada”.

Després de l'incident, tots dos pares van baixar immediatament, encara que ja no van veure res: “Vam veure a gent asseguda en una cafeteria de la zona però no havien vist ni sentit res”. Els fets, tal com han explicat els progenitors a aquest digital, han sigut denunciats davant la Guàrdia Civil, que ha desplegat un dispositiu especial de vigilància.

ocultar
Denuncien l'intent de segrest d'un xiquet a Burriana
Pujar