30 de novembre de 2020 30/11/20

Denuncien abandó i falta de neteja a l'entorn de la platja de la Malva-rosa de Burriana

Denuncien abandó i falta de neteja a l'entorn de la platja de la Malva-rosa de Burriana - (foto 1)
  • El regidor de Serveis Públics demana paciència als veïns i explica que els nous protocols fan que s'alentisquen els treballs de manteniment: “Sabem que Burriana s'ha de posar al dia”

MÉS FOTOS
Denuncien abandó i falta de neteja a l'entorn de la platja de la Malva-rosa de Burriana - (foto 2)
Denuncien abandó i falta de neteja a l'entorn de la platja de la Malva-rosa de Burriana - (foto 3)
Denuncien abandó i falta de neteja a l'entorn de la platja de la Malva-rosa de Burriana - (foto 4)

Mala herba en els camins d'accés, arbres sense arreglar… és l'escena que es repeteix en la zona de la Malva-rosa de Burriana i que els veïns han denunciat. Lamenten que l'abandó i la falta de neteja deixa una platja “que deixa molt a desitjar” i demanen a l'Ajuntament que prenga mesures perquè l'escena canvie.

Des de l'Ajuntament comprenen les queixes però demanen paciència als veïns ja que els protocols sanitaris impedeixen treballar amb el ritme que es feia fins abans del covid: “Venim d'una pandèmia on els serveis públics no han pogut treballar com feien normalment”, detalla Vicent Aparisi, regidor de Serveis Públics, en declaracions a elperiodic.com.

Aparisi explica que en els últims tres mesos s'ha acumulat aquest tipus de treball ja que no es pot arribar a tot: “Hi ha hagut gent de baixa que no ha pogut treballar, les brigades no poden anar juntes pel tema de la distància, cal fer protocols específics”.

Tot això, insisteix, fa que les labors de neteja i manteniment s'hagen retardat: “Sabem que Burriana s'ha de posar al dia però costarà i per això demanem paciència als veïns”. El regidor de Via Pública ha anunciat que estan ja “som-hi” i que estan fent batudes per a posar-se al dia. A més, també s'està revisant la resta de platges ja que el temporal de fa uns dies ha tret pedra a la riba i s'ha de netejar la zona.

Pujar