8 d’agost de 2020 8/8/20

Vox denúncia l'estat d'abandó dels carrers a l'entorn de Novenes de Calatrava

Vox denúncia l'estat d'abandó dels carrers a l'entorn de Novenes de Calatrava - (foto 1)
  • La formació lamenta que la vegetació de parcel·les abandonades envaeix voreres i carrils bici

MÉS FOTOS
Vox denúncia l'estat d'abandó dels carrers a l'entorn de Novenes de Calatrava - (foto 2)
Vox denúncia l'estat d'abandó dels carrers a l'entorn de Novenes de Calatrava - (foto 3)
Vox denúncia l'estat d'abandó dels carrers a l'entorn de Novenes de Calatrava - (foto 4)

VOX exigeix responsabilitat i major inversió en la gestió de via pública  VOX denuncia la “falta de gestió i d'iniciativa” en la regidoria de Via Pública, de Burriana, que permet a la vegetació de parcel·les abandonades que envaïsca voreres i carrils bici a l'entorn del pont de Novenes de Calatrava.

En un comunicat, la formació detalla que la situació és encara més cridanera si es té en compte que a només tres-cents metres s'han dut a terme actuacions ornamentals de jardineria en l'avinguda Sanmartí , on les voreres i els encintats de vorades es troben en “pèssim estat”, al seu judici.

Un altre cas cridaner de falta de gestió, comenta VOX, és l'estat dels camins rurals de Borriana. Dijous passat un veí de Nules va patir una rebentada amb trencament de llanda en el Caminás a l'altura de polígon Carabona: “L'incident podia haver acabat en desgràcia”, lamenten. El veí de Nules es va presentar en les dependències de la Policia Local de Burriana per a presentar la corresponent denúncia contra l’Ajuntament.

 VOX ha denunciat en nombroses ocasions l'estat dels camins rurals de Burriana: “La deixadesa de la regidoria de Via Pública ix cara als *burrianenses”, conclouen.

Pujar