5 de desembre de 2020 5/12/20

Cs denuncia "el dedazo" en l'organització dels concerts de setembre a Burriana

Imatge d'el muntatge de festival d'aquest cap de setmana
Imatge d'el muntatge de festival d'aquest cap de setmana
  • Sanchís lamenta "la falta d'expedient de contractació en els concerts programats en les 'festes inventades' per l'equip de Govern"

MÉS FOTOS
Cs denuncia "el dedazo" en l'organització dels concerts de setembre a Burriana - (foto 2)

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha denunciat, després del ple celebrat ahir, "la falta d'expedient de contractació en els concerts programats en les 'festes inventades' per l'equip de Govern". "La pròpia alcaldessa va reconéixer que el Consistori no era l'organitzador sinó una empresa privada, per tant, hauria d'existir un expedient de contractació, un lloguer del solar i altres informes tècnics que no figuren en cap lloc", ha destacat Sanchís. "En definitiva, estem davant un dedazo en tota regla", ha asseverat la regidora.

Així, la portaveu "aquestes irregularitats se sumen a la falta d'un protocol de seguretat i la respectiva autorització de Sanitat". "El perímetre hui dia no està assegurat ni controlat, la qual cosa pot acabar sent un desastre", ha apuntat l'edila, qui ha afegit que "des de Cs apostem per la Cultura, però per una Cultura Segura i no per un nyap com la que està intentant vendre el bipartit local".

En opinió de la regidora "les últimes dades deixen entreveure que la situació anirà empitjorant i si volem doblegar la corba un concert amb 800 persones no és la millor idea". Per això, "tornem a demanar-li a l'alcaldessa com a màxima autoritat que escolte als seus veïns indignats per aquests esdeveniments i faça marxa enrere abans que siga massa tard", ha resolt la portaveu.

Pujar