19 de gener de 2021 19/1/21

El PP denuncia acumulacions d'aigua als carrers de Burriana després de les obres

El PP denuncia acumulacions d'aigua als carrers de Burriana després de les obres - (foto 1)
  • Demanen que es done solució a l'aigua acumulada als carrers en les quals l'Ajuntament ha realitzat reformes

El Grup Municipal del Partit Popular de Borriana ha animat a l'alcaldessa de la ciutat, la socialista Mª Josep Safont, a eixir del despatx i donar solució a l'aigua acumulada als carrers en les quals ha realitzat reformes. “Problemes que abans no existien, ara són un maldecap per als veïns. És necessari eixir de la zona de confort del despatx, recórrer el carrer i supervisar les obres”.

Així ho ha considerat el regidor del PP a Borriana, Carlos Solá, qui ha posat en relleu les queixes de veïns i residents dels carrers Burgà i Puríssima on s'han produït “estancaments d'aigua que han entrat en habitatges”. Tal com ha considerat el regidor del PP, “som conscients que ha plogut amb intensitat en les últimes hores, però si abans no es produïen aquestes acumulacions d'aigua i ara sí, és que alguna cosa falla”.

Tots dos carrers han sigut objecte de reforma per part del PSPV, aplicant un tractament semipeatonal a aquestes. “Seria convenient que els qui governen Borriana isqueren de l'ajuntament i conegueren la realitat del carrer, controlaren les obres que s'executen i garantiren solucions a problemes que abans no existien”.

En aquest sentit, ha manifestat Solá, “traslladarem les protestes de ciutadans de Borriana per la situació que s'ha registrat durant la jornada de hui amb l'objectiu que es revise el sistema de drenatge de totes dues vies i es donen solucions”. En aquest sentit, ha considerat el regidor, “creiem que com a servidors públics hauríem d'estar al costat dels veïns per a escoltar els seus problemes i donar solucions. Especialment quan abans eren inexistents i l'execució d'una reforma ha provocat la seua aparició”.

Pujar