29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP demana "sentit comú" i ajornar els concerts de Burriana

El PP demana "sentit comú" i ajornar els concerts de Burriana - (foto 1)
  • Reclamen que s'ajornen fins que la situació sanitària millore

El Partit Popular de Burriana ha reiterat hui que s'impose el sentit comú i que s'ajornen els concerts que l'alcaldessa de Burriana ha organitzat amb un aforament de fins a 800 persones. El PP de la localitat ha demanat una convocatòria urgent i extraordinària del Consell de Salut de l'àrea de la Plana, que presideix l'alcalde de Vila-real, José Benlloch, perquè les autoritats sanitàries prenguen el comandament i protegisquen als veïns de la zona.

La regidora del PP en la localitat, Chelo Suay, ha assenyalat que confia que la celebració d'aquest Consell de Salut demà “acabe servint perquè impere la prudència i el sentit comú” i s'ajornen els concerts “fins que la situació sanitària ho permeta”.

L'edil popular assenyala que “Burriana ja ha patit bastant” a l'ésser una de les poblacions amb major taxa de mortaldat a causa de la pandèmia “i les dades de contagis a Espanya són preocupants”. “A tots ens agraden els concerts, nosaltres vam posar en marxa l'Arenal Sound, però pensem que ara no és el moment i ha de prevaldre la responsabilitat”.

Per a l'edil “nosaltres demanem que es protegisca a tota la ciutadania davant un programa d'actes que estableix quatre concerts massius”. En aquest sentit, “han de ser les autoritats sanitàries les que prenguen el comandament a la nostra ciutat perquè en aquests moments el fonamental és evitar un nou brot explosiu com el que registrem el mes de març”, ha assenyalat Chelo Suay.

De fet, “només cal veure el que han fet els ajuntaments de voltant, com Vila-real, Onda, Almassora o Castelló que han decidit ajornar actes multitudinaris per sentit comú i responsabilitat”.

La regidora ha recordat, a més, que l'Ajuntament vol ara canviar la ubicació del concert a pocs dies de celebrar-se “amb el que alguna cosa malament sabran que estan fent” pel que el PP els ha demanat “que s'ajornen en lloc de posar en risc a tota la comarca”.

Pujar