21 de gener de 2021 21/1/21

El PP demana a Rius treballar el pressupost i no imposar a Borriana un bloqueig innecessari

El PP demana a Rius treballar el pressupost i no imposar a Borriana un bloqueig innecessari - (foto 1)
  • Fuster proposa aplicar un criteri de prudència per a incorporar els tributs de l'Estat als comptes de 2017 i que aquestes no es presenten arribat febrer

El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha fet una crida a la regidoria d'Hisenda perquè no retarde la presentació del pressupost de 2017 recolzant-se en que l'Estat encara no ha comunicat la quantia que la ciutat ingressarà en concepte de tributs de l'Estat. ?El retard en la conformació d'un Govern a nivell nacional no pot condicionar l'elaboració del pressupost de Borriana?, ha considerat Juan Fuster, portaveu del PP en la ciutat.

?Li proposem a la delegada d'Hisenda, Cristina Rius, que treballe en els comptes, les elabore i present, i treballe amb un criteri de prudència a l'hora d'incorporar els ingressos que percebrà de l'Estat?. ?Tenint en compte els lliuraments mensuals de l'exercici 2016 es pot fer una idea que li permeta desbloquejar l'execució del pressupost?, ha declarat el regidor del PP.

Des del grup municipal del PP ?no creiem que la delegada d'Hisenda de la nostra ciutat puga justificar en la situació estatal el bloqueig al pressupost de la nostra ciutat. No podem provocar que Borriana patisca un bloqueig innecessari pel fet que la regidoria d'Hisenda es negue a fer una projecció prudent dels ingressos que arribaran de l'Estat?.

Per a Fuster, ?confiem que el sentit comú s'impose en el departament d'Hisenda i les tensions econòmiques que la gestió del tripartit ja ha generat en poc més de 15 mesos no es vegen aguditzades per una irresponsable administració dels comptes?. ?Amb un criteri de prudència, pot preveure les aportacions i en el cas que les transferències superen les aportacions previstes, els majors ingressos els pot dedicar a amortitzacions. Si necessita ajuda, nosaltres estem disposats a prestar-la i col·laborar perquè Borriana no patisca més tensions que les que ja ha generat la coalició tripartida?, ha conclòs el regidor i portaveu del Partit Popular.

Pujar