28 de novembre de 2020 28/11/20

El PP demana reforçar la neteja del Clot per a preservar “un patrimoni natural únic”

El PP demana reforçar la neteja del Clot per a preservar “un patrimoni natural únic” - (foto 1)

    El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha presentat avui un prec al PSOE amb l'objectiu de reforçar la neteja i garantir la salubritat del Clot. “Aquest paratge natural municipal és un patrimoni natural únic que tenim la sort de compartir i gaudir. Seria oportú que la inversió en manteniment s'incrementara, perquè és evident que el seu estat no és òptim”.

    Vicente Tejedo, regidor del PP en l'Ajuntament de Borriana, ha fet aquestes consideracions en el si de les comissions informatives que han tingut lloc avui en el consistori. “Estem ací per a treballar per Borriana, per a ser útils i donar respostes a les necessitats dels nostres veïns. Per a garantir-los benestar”, ha assenyalat Tejedo. “I en el cas del Clot és evident que hi ha una falta de conservació que no fa sinó alimentar la degradació del paratge”.

    Per a Tejedo, “seria convenient establir un pla de manteniment anual que arribades les èpoques en les quals més es visita l'entorn es vera incrementat per a donar un servei adaptat a la demanda”. Passejar pel Clot “ha de ser un privilegi, perquè és un tresor únic. No obstant açò, en l'actualitat recórrer el paratge s'ha convertit en tot el contrari, perquè és trist veure brosses, falta de conservació en jardineria i senyalització abandonada”.

    Des del PP, ha considerat Tejedo, “hem fet una crida a l'equip de govern del PSOE i els seus socis de Compromís per a garantir que aquesta situació, que ja hi ha veïns que han denunciat públicament, és tinguda en compte”. “Confiem que el PSOE prenga cartes en el asunte i actue. Però que ho faça amb caràcter anual, no solament amb un llavat de cara que pot resoldre el problema de forma puntual però que no eradica el problema de fons que és en realitat la falta d'inversió i implicació en la conservació d'aquest paratge”.

    Pujar