19 de setembre de 2020 19/9/20

El PP demana al PSPV que es desvincule de Nules i treballe en el Pla Especial de la Marjal

El PP demana al PSPV que es desvincule de Nules i treballe en el Pla Especial de la Marjal - (foto 1)

  El Pla Especial de la Marjal que el PSPV va anunciar en 2015 que anava a tramitar immediatament amb l'objectiu de paralitzar els enderrocaments i les sancions als afectats, "segueix avui, passats dos anys, absolutament bloquejat". Des del grup municipal del Partit Popular a Borriana han fet aquestes consideracions després de reconèixer públicament el regidor d'Urbanisme del PSPV, Bruno Arnandis, que el document que ha de regular l'urbanisme en aquest sector "està sent negociat amb Nules per a decidir què percentatge econòmic li correspon assumir a cadascun dels municipis posat que, tal com indica Arnandis, la situació de Borriana és molt diferent a la de Nules".

  Des del PP, el seu portaveu, Juan Fuster, constata que "mai vam entendre per què havíem d'anar a esclat de Nules quan el nostre pla estava molt avançat i la situació de partida era diferent". "Si no ho haguérem fet, potser avui el document estaria perfilat, consensuat i a punt d'aprovar-se. De fet, és ara, dos anys després quan Arnandis ens està donant la raó".

  En tot cas, la decisió del PSPV de caminar de la mà de Nules per a desenvolupar aquest document ha propiciat que "acumulem un retard que supera l'any i mitjà i que, passat aquest temps, encara estiguem negociant el percentatge econòmic que hem d'aportar per a licitar el document". Segons Fuster, "el *empecinamiento del PSPV ens ha portat a perdre dos anys. I encara no hi ha calendari ni terminis previstos".

  De fet, aquest dimarts 17 de gener el grup municipal del PP reclamava al PSPV que convocara el Consell Sectorial de la Marjal de Borriana després que el passat 15 de juny de 2016 s'anunciara la composició, normes d'organització i funcionament del mateix. "Han passat més de sis mesos i exigim que es constituïsca. No ja solament per a informar de la implementació del Pla contra la Costa que ha dissenyat el Consell i que afecta directament a centenars de veïns de Borriana propietaris de sòl en el litoral i en la zona de la Marjal. Ara també per a donar a conèixer els detalls d'aquest bloqueig que ha imposat el PSPV a un Pla Especial que malgrat l'anunciat en 2015, el govern socialista de Borriana manté en el més absolut dels abandons".

   1 comentari
  Serratellero i margalero
  Serratellero i margalero
  20/01/2017 07:01
  El PP no tiene verguenza

  Pero si vosotros en 20 años no aveis echo Nada de Nada àhora que reis que trabajen los demás vaya demagogos

  Pujar