elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana a PSOE i Compromís la mateixa inversió per a Burriana que apliquen als seus sous

El PP demana a PSOE i Compromís la mateixa inversió per a Burriana que apliquen als seus sous
  • La pujada d'un 60% de les nòmines que els dos partits van pactar en 2019 “ha d'aplicar-se en 2021 a inversions per a garantir un treball als 2.500 veïns aturats”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha reclamat en 2021 la mateixa injecció econòmica que PSOE i Compromís van aplicar als seus sous l'any passat. “Ens enfrontem a un any complicat, amb previsions econòmiques molt crítiques i amb 2.500 veïns en atur. Si els partits que governen Burriana van ser capaços de pactar un 60% de pujada dels seus sous, és el moment que pensen en la nostra ciutat amb la mateixa convicció amb la qual van pensar en les seues nòmines”.

Juan Fuster, portaveu del Partit Popular a Burriana, considera “urgent” actuar per a “protegir el teixit productiu, aplicar bonificacions fiscals a empreses i famílies, i garantir un suport econòmic als autònoms que s'esforcen cada dia per pujar la persiana dels seus negocis”.

“El pressupost de 2021 deu, necessàriament, tindre en compte aquests sectors i planificar una acció contundent que ajude a frenar la crisi que cada mes es tradueix en atur per a moltes famílies”. En efecte, tal com explica el regidor, al novembre de 2019, a Burriana eren 2.171 famílies les que buscaven un treball. Un any més tard, aquest 2020, la xifra s'ha disparat a 2.468 veïns.

Tres-centes famílies més de la ciutat “estan hui desesperades per trobar una ocupació que els garantisca que arriben a final de mes”. “I desitgem que aquesta situació es veja corregida per les mesures que des de l'Ajuntament, PSOE i Compromís, han d'adoptar per a evitar l'increment de l'atur i, en paral·lel, l'augment de l'emergència social”.

Per a aconseguir-ho, ha explicat el regidor, “urgeix una política liberal que faça costat a l'empresari que és el que genera ocupació. Que recolze a l'autònom amb bonificacions fiscals i ajudes que li garantisquen que pot pagar les despeses que cada trimestre cauen religiosament. I que atenga les famílies que esperen que els mateixos que fa més d'un any no van dubtar a pujar els impostos per a poder incrementar-se les nòmines, pensen ara a Burriana”.

Pujar