elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana invertir al carrer Sant Vicent per a corregir les inundacions que denuncien els veïns

El PP demana invertir al carrer Sant Vicent per a corregir les inundacions que denuncien els veïns
  • El regidor del PP i president local, Alejandro Clausell, reclama al PSOE que “trepitge el carrer” perquè “els problemes no es pateixen en el confort dels despatxos

El Partit Popular de Borriana ha reclamat una vegada més al PSOE la inversió que permeta corregir els problemes d'inundacions que es pateixen al carrer Sant Vicent i que els veïns denuncien des de fa anys. “Es tracta d'un problema enquistat, que amb cada pluja genera molèsties a desenes de ciutadans que només demanen que se'ls escolte”.

Per a ser eficaços, considera Alejandro Clausell, regidor del PP a Borriana, “urgeix un govern municipal compromés amb els problemes reals dels veïns”. I lamentablement, explica el regidor, “a Borriana el PSOE viu enclaustrat en els despatxos al costat del seu soci de Compromís. Saben cobrar però no treballar”, explica el regidor.

En aquest sentit, Clausell demana al PSOE que isca al carrer i es xope “dels problemes reals de la gent real que viu a la nostra ciutat”. “La situació del carrer Sant Vicent, que la setmana passada ja va provocar les queixes dels veïns per les pluges registrades que de nou van tornar a quedar-se embassades en aquesta via, mereixen una solució definitiva”. I per a aconseguir-ho, “cal tindre convicció i obstinació, ganes de treballar pels nostres veïns i esperit de compromís i esforç”.

El cas del carrer Sant Vicent “no és un cas aïllat”. “Hi ha molts més sectors de la nostra ciutat que pateixen aquesta acumulació d'aigües amb temporals moderats i que exigeixen una revisió de les línies d'evacuació per a evitar que amb l'arribada de la gota freda i fortes temporals, els pluvials acaben inundant els habitatges”.

En el PP, explica Clausell, “estem preparats per a desenvolupar un projecte que situe als nostres veïns en els protagonistes de l'esdevenir de la nostra ciutat”. “Perquè es tracta d'això, d'assumir responsabilitats polítiques amb el repte de millorar el benestar i la qualitat de vida dels nostres ciutadans, de ser capaços de traure el millor d'aquesta gran ciutat que és Borriana”.

Pujar