22 de gener de 2021 22/1/21

El PP demana a Aparisi atendre queixes de veïns per l'estat de parcs i jardins

El PP demana a Aparisi atendre queixes de veïns per l'estat de parcs i jardins - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP demana a Aparisi atendre queixes de veïns per l'estat de parcs i jardins - (foto 2)
  El PP demana a Aparisi atendre queixes de veïns per l'estat de parcs i jardins - (foto 3)
  El PP demana a Aparisi atendre queixes de veïns per l'estat de parcs i jardins - (foto 4)
  El PP demana a Aparisi atendre queixes de veïns per l'estat de parcs i jardins - (foto 5)
  El PP demana a Aparisi atendre queixes de veïns per l'estat de parcs i jardins - (foto 6)
  El PP demana a Aparisi atendre queixes de veïns per l'estat de parcs i jardins - (foto 7)
  El PP demana a Aparisi atendre queixes de veïns per l'estat de parcs i jardins - (foto 8)
  El PP demana a Aparisi atendre queixes de veïns per l'estat de parcs i jardins - (foto 9)

  El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha animat al regidor delegat de Via Pública en la ciutat, el socialista Vicente Aparisi, a treballar per a donar solució a les queixes registrades per veïns i usuaris de parcs i jardins després que hi haja àrees d'esplai en les quals es detecten danys i manques.

  “Seria positiu realitzar un repàs periòdic de l'estat d'aquestes dotacions públiques per a evitar que l'abandó d'aquests espais provoque les queixes i protestes entre els usuaris”. En aquest sentit, ha considerat l'edil del PP, Carlos Solá, “seria convenient que el regidor visitara una a una les zones d'oci posat que algunes d'elles arrosseguen danys des de fa mesos que se solucionarien amb un manteniment periòdic i que ajudarien a millorar la imatge que es projecta de la nostra ciutat”.

  Tal com ha indicat Solá, “som conscients que hi ha comportaments incívicos que degraden dotacions que paguem tots amb els nostres tributs”. “No obstant açò, enfront d'aquests casos, que són els mínims, hem d'actuar per a evitar que l'abandó cride a la degradació i el que al final és una avaria o trencament acabe estenent-se a tota una superfície de joc”.

  Amb aquest objectiu, “durant aquest estiu ja vam advertir que parcs, com el del Polifuncional, que requerien millores, mentre que hi ha uns altres, com és el cas de la plaça la Canyada Blanch, on seria oportú reparar peces, netejar bancs o reposar panells”.

  De fet, les condicions que degraden aquests entorns públics no solament afecten al districte marítim, “també hi ha altres espais del casc urbà que presenten deficiències que haurien de ser ateses”. Per aquest motiu, “proposem al responsable de la cartera a posar-se a la feina perquè és evident que els danys no solament projecten una imatge negativa de la nostra ciutat, sinó que a més, i el que és més greu, generen riscos entre els usuaris que hauríem d'evitar coste el que coste”.

   2 comentaris
  burisana12345
  burisana12345
  30/11/2016 10:11
  eso eso que sigan con el arenal sound

  en la zona del puerto gran parte de los deterioros y roturas y pintadas vienen provocadas por los asistentes al arenal sound y una vez se van y burriana sigue igual de hundida turisticamente porque este festival nada aporta y a la vista esta despues de 7 años como esta burriana lo que si que queda es un monton de deterioros que para eso si que no hay dinero y yo me rpegunto por que no le pasan la factura a los del festival que se llevan el dinero a capazos de burriana, que dios nos pille confesados cuanto inepto y cuanta corrupcion

  Pujar