12 d’agost de 2020 12/8/20

Dades oficials: A Burriana han mort 37 persones a causa del coronavirus

Dades oficials: A Burriana han mort 37 persones a causa del coronavirus - (foto 1)
  • En els últims dies s'han confirmat huit casos en la localitat

  • Sanitat ha publicat aquest dijous les dades de l'impacte de la pandèmia als pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana

La pandèmia ha causat 37 morts a la ciutat de Burriana. Així es desprén de les dades oficials que ha publicat la Conselleria de Sanitat aquest dijous i que reflecteixen les dades de l'impacte de la pandèmia per pobles i ciutats en la Comunitat Valenciana. Es tracta d'un informe molt esperat i sol·licitat per ajuntaments i mitjans de comunicació que hui, després de més de dos mesos de pandèmia, es fan públics.

Pel que respecta a la ciutat de Borriana, el coronavirus ha causat 37 morts i ha contagiat a 281 veïns. Es tracta d'una xifra bastant elevada si tenim en compte que l'àrea de la Plana ha registrat fins al 26 de maig s'han registrat 928 casos de coronavirus i 94 morts. Recordem que aquest departament atén localitats com Vila-real, Burriana, Onda, Vall d'Uixó, Nules, Moncofa i altres pobles de l'interior.

De fet, Burriana té una xifra similar de morts a ciutats com Castelló, on han mort 42 persones o Torrevieja, on la pandèmia s'ha cobrat 39 vides. A Vila-real han mort quaranta veïns a causa del covid-19. En aquesta última localitat han donat positiu per PCR 216 persones.

Pots veure el llistat complet en aquesta notícia que els avança elperiodic.com.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar