28 de setembre de 2020 28/9/20

Es crema la falla Caçadors de Borriana

Es crema la falla Caçadors de Borriana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Es crema la falla Caçadors de Borriana - (foto 2)
  Es crema la falla Caçadors de Borriana - (foto 3)
  Es crema la falla Caçadors de Borriana - (foto 4)

  El monument gran de la Falla Caçadors de Borriana ha començat a cremar a primera hora d'este matí. Tot sembla indicar que un petard que s'ha llançat durant la despertà ha caigut en el monument i ha originat el foc.

  El fum ha començat passades les huit del matí d'este dilluns i diverses figures i blocs de palla que hi havia en el monument han cremat. Segons han informat Fonts del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, fins a allí s'ha desplaçat una dotació de bombers del parc de la Plana Baixa i han reduït l'incendi, que ha afectat parcialment a diversos ninots.

  Afortunadament, la ràpida intervenció dels bombers ha impedit que el foc es desenvolupara i afectara a l'estructura principal. Segons aquestes mateixes fonts, l'afecció general en la falla ha sigut lleu. També la Policia Local de Borriana ha col·laborat en les labors. L'incendi ja està extingit.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
   1 comentari
  JPE
  JPE
  20/03/2018 07:03
  Pues a ver

  Si ha sido por la despertá, a ver si tomamos nota como una razón más, a añadir a muchisimas otras, y suprimimos para siempre un gamberrada, esta, la de la despertá, que empieza a las 6 ó 7 de la mañana y no tiene otro objetivo que fastidiar el sueño de los que están en las fallas y de todos los demás sean gente que trabajan de día o que están enfermos.

  Pujar