12 de desembre de 2019 12/12/19

Converteix-te en “detectiu ambiental” a la platja de l'Arenal de Burriana

Converteix-te en “detectiu ambiental” a la platja de l'Arenal de Burriana - (foto 1)
  • L'Ajuntament proposa activitats en família aquest estiu a la platja de Burriana per a conéixer els seus recursos i reflexionar sobre la necessitat de cuidar dels nostres mars

MÉS FOTOS
Converteix-te en “detectiu ambiental” a la platja de l'Arenal de Burriana - (foto 2)

Burriana busca “detectius ambientals”. Una proposta per a gaudir de l'estiu en família i fer-lo creant consciència ambiental. Perquè des de l'Ajuntament de Borriana, la regidoria de Medi Ambient ha programat una sèrie d'activitats en col·laboració amb Itinerantur per a conéixer millor tots els recursos que ens ofereix la platja, algunes curiositats i, sobretot, cridar a la reflexió de l'important que és cuidar d'ella i evitar la seua contaminació.

L'activitat tindrà lloc els diumenges 14 i 28 de juliol així com els diumenges 11 i 25 d'agost, entre les 18.30 i les 19.30. El punt de trobada serà enfront de la Tourist info de la platja de l'Arenal i des d'allí començarà l'aventura per tota la zona.

En què consisteix? L'activitat estarà dividida en dues parts. D'una banda, els participants es convertiran en detectius ambientals i realitzaran una “neteja-estudi” dels residus que es troben a la platja. Després tocarà analitzar-los i aprendre algunes dades sobre ells per a saber com podem millorar la situació.

Però la proposta no acaba ací, com a detectius ambientals haurem de participar en el “joc de la platja”. Es tracta d'una espècie de joc de l'oca però amb preguntes i proves sobre la platja, la bandera blava, els éssers vius que habiten en ella, els plàstics i la contaminació. També coneixerem algunes curiositats especials.

Una activitat per a gaudir en família i aprendre sobre la platja de Borriana, que compta per cert amb el distintiu de bandera blava. Les places per a participar en aquesta activitat són limitades i s'han de fer en la Tourist info o en el telèfon 964587078.

ocultar
Converteix-te en “detectiu ambiental” a la platja de l'Arenal de Burriana
Pujar