elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua obert el termini d'inscripció per a la dissetena edició de la Volta al Clot

Continua obert el termini d'inscripció per a la dissetena edició de la Volta al Clot
  • La 17ª edició de la Volta al Clot donarà començament aquest Dissabte 11 d'agost des de les 18:00h fins a les 20:00h

MÉS FOTOS
Continua obert el termini d'inscripció per a la dissetena edició de la Volta al Clot - (foto 2)

El Club Esportiu Amics del Clot i el Servei Municipal d’Esports juntament amb el patrocini de l'Ajuntament de Borriana han tornat, un any més, a organitzar la ja llegendària Volta al Clot, carrera que forma part del III Circuit de curses populars de Borriana. Aquesta 17ª edició tindrà lloc el Dissabte 11 d'Agost de 2018 i donarà començament a les 18:00h amb les categories infantils per a continuar a les 19:00h amb els competidors de la categoria absoluta.

L'activitat es desenvoluparà, com cada any, en el Paratge del Clot de la Mare de Deu i comprendrà diferents distàncies en relació a la categoria en la qual es trobe cada participant. Per a l'absoluta seran aproximadament uns 6200 metres, mentre que, el rang de recorregut per a la resta de les categories anirà decreixent en funció de les edats dels corredors, que seran: 3100 metres per a la Junior, 1100 metres per a la de menors, 500 per a la de xiquets i 200 metres per a la de biberons, aquests últims són els nascuts entre 2015 i 2017.

Les inscripcions continuen obertes i fins al divendres 10 d'agost a les 9:00h els interessats i interessades podran inscriure's a través de la web oficial www.amicsdelclot.es. També ho podran fer en tendes com, Phone House de Borriana i Onda, o Free-run Castelló. A més, el dia abans de la prova, sempre que queden dorsals disponibles, en la seu de la Associació Amics del Clot, en el carrer El Fanal, es podran adquirir de 19 a 20.30h, i fins i tot el mateix dia de la carrera a partir de les 16h i fins a les 18h. Les categories infantils podran participar de manera gratuïta, mentre que el cost per als adults és de 6€.

Cal recordar que en els voltants del recinte hi haurà assistència sanitària igual que seguretat, coberta per policia local i voluntaris, des de les 17h fins a les 20h, hora en la qual es dóna per finalitzada la carrera i per tant es tancarà la meta, que donarà pas a la recollida de premis, recordant que, cadascuna de les categories serà obsequiada amb els seus respectius trofeus.

Pujar