28 de setembre de 2020 28/9/20

PP: “El Consell segueix sense autoritzar fumigacions aèries a Borriana”

PP: “El Consell segueix sense autoritzar fumigacions aèries a Borriana” - (foto 1)

  El Grup Municipal Popular preguntara demà sobre l'autorització dels vols aeris per a realitzar tractaments antimosquitos després de constatar que Borriana contínua a l'espera de resposta per part de la Conselleria de Medi ambient mentre en altres localitats ja s'estan realitzant.

  El regidor del PP, Alejandro Clausell, ha assenyalat que "cada dia són més les molèsties i les queixes dels veïns per picades, mentre el tripartit segueix sense reforçar i intensificar els tractaments contra mosquits malgrat ser un problema que va a més". "Reclamem a l'edil delegat de Sanitat, Manel Navarro (Podem) que, ja que no va aconseguir que en l'última modificació de crèdit es destinara un sol euro a reforçar i intensificar els tractaments antimosquitos, pressione ara a la consellera de Medi ambient, Mª José Salvador", ja que, "mentre seguim a l'espera als veïns de Borriana ens mengen els mosquits", ha censurat Clausell.

  Clausell, que ha recordat que l'Ajuntament va realitzar la petició fa tres mesos malgrat que la resta de municipis ho va fer amb anterioritat, a final d'any, ha desitjat que "aquest fet no siga el motiu dels retards". "Siga pel que siga, la veritat és que a dia d'avui a Borriana no tenim resposta per part del Consell, ni una partida extra per a reforçar les accions preventives malgrat que cada vegada hi ha més queixes dels veïns per presència moquitos pel que reclamem solucions", ha postil·lat el regidor popular.

   1 comentari
  JPE
  JPE
  14/07/2017 10:07
  Propongo una solución fácil

  Esto de las fumigaciones aéreas sugiero que se haga a la carta. Quienes tanto insisten y están tan de acuerdo con ellas que les rocíen de arriba abajo con insecticida. Como no pasa nada ellos tendrán lo que quieren y quedaran libres de mosquitos como hacían, hace años matando moscas y mosquito caseros con DDT. No pasa nada. Ademas su utilización es muy cómoda: se puede verter el producto químico en el deposito de agua y cada vez que se duchen se toman su dosis. Pero, por favor, a quienes pensamos que sí pasa algo y estamos convencidos de que es peligroso (cancerígeno) para la piel y dañino para el medio ambiente que nos dejen tranquilos . (Será una casualidad pero en Europa han decidido que deben evitarse los tratamientos aéreos por los daños que producen)

  Pujar