3 de juny de 2020 3/6/20

El Consell Escolar recolza la proposta del PP per a convertir en festiu el 20 de març

El Consell Escolar recolza la proposta del PP per a convertir en festiu el 20 de març - (foto 1)

  El Consell Escolar Municipal de Borriana va recolzar per unanimitat aquest divendres 31 de gener la proposta del PP de declarar festiu el pròxim 20 de març. La proposta, que el PP va plantejar en comissió a l'equip de govern, prospera amb el suport de tots els centres educatius. “Una decisió que ara ha de comptar amb l'aval de la Conselleria d'Educació per a ratificar-se i aplicar-se”.

  Alejandro Clausell, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, va ser l'encarregat de presentar la proposta al consistori el mes de gener passat. Aprovada ja en altres municipis, Clausell va elevar la iniciativa a la comissió informativa “justificant l'oportunitat i donant suport a la mesura amb un cas pràctic, com és el cas de València”. En la capital del Túria, “no sols s'ha aprovat, sinó que a més també ha obtingut l'aval del Consell per a declarar festiu el 20 de març”.

  La mesura plantejada pel PP i aprovada pel Consell Escolar suposarà convertir en festiu el divendres 20 de març, dia posterior a la Cremà. “Vam creure que declarar festiu aquest dia no sols podria animar a viure més intensament el tancament de les Falles sinó, a més, enllaçar amb la finalitat de setmana, aprofitar per a descansar i no perdre la jornada”.

  Ara, la iniciativa es trasllada a l'Ajuntament de Borriana que haurà de defensar la proposta davant la Conselleria d'Educació. “Si l'Ajuntament de València ha aconseguit el suport a la mesura i el dia 20 ja s'ha declarat festiu, confiem que el nostre ajuntament faça el propi i defense la iniciativa per a obtindre l'aval del Consell”.

  Per a Clausell, “aquesta iniciativa demostra que quan es treballa en equip qui gana és Borriana. I això és precisament el que esperen els nostres ciutadans, tant en aquest cas, com en uns altres de major recorregut, com és la neteja viària, la seguretat ciutadana, el futur de la nostra costa o Sant Gregori”, ha conclòs el regidor.

  Pujar