27 de novembre de 2020 27/11/20

PP: "El Consell dona l'esquena a Borriana i limita a un 0,6% els pagaments del primer semestre"

PP: "El Consell dona l'esquena a Borriana i limita a un 0,6% els pagaments del primer semestre" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: "El Consell dona l'esquena a Borriana i limita a un 0,6% els pagaments del primer semestre" - (foto 2)

  El Consell que governen Ximo Puig i Mónica Oltra ha reduït a un ínfim 0,6% els seus pagaments a Borriana en els primers sis mesos de l'any. Dels 872.312,90 euros que deu a la ciutat, PSPV i Compromís solament havien saldat 5.670,15 euros el juny passat. "Una mostra evident de quin és el tracte de la Generalitat cap a Borriana. Vénen a decidir per nosaltres però, no obstant açò, a l'hora de pagar ens donen clarament l'esquena".

  A data 30 de juny de 2017, "els deutes del Consell seguien sent pràcticament les mateixes que a l'inici de l'any". L'estat de situació dels pagaments autonòmics al municipi "és alarmant", ha considerat Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana. "No ja solament perquè abonar poc més de 5.000 euros semble una broma de mal gust, sinó perquè aquest saldo mínim genera greus tensions de tresoreria a la ciutat".

  Des del Partit Popular reclamen que aquesta situació "no s'agreuge". El Grup Municipal del PP va lliurar al tripartit una hisenda local "sanejada, amb un període mitjà de pagament de 5 dies i amb liquiditat". Aquests retards en els pagaments autonòmics "no col·laboren a mantenir sanejada la hisenda. Al contrari, generen tensions que no podem permetre que s'agreugen i repercutisquen en els nostres proveïdors", ha considerat Fuster.

  Per tot açò, des del PP demanen a Puig i Oltra que "en lloc de venir a Borriana a decidir per la ciutat i fer-se la foto en l'Arenal Sound, en lloc de mofarse d'un cap de bestiar que roman en parador ignorat des de fa 10 dies, vengen a donar solucions i injectar liquiditat". "Els rebrem amb els braços oberts". Mentre, consideren, "seria oportú que els tres partits que governen la nostra ciutat sigueren més reivindicatius i exigents amb els seus caps de files. Si ho feren, a Borriana li aniria molt millor. No obstant açò, lamentablement estan més ocupats a posar-los la catifa que a reclamar-los ingressos per a la nostra ciutat".

   2 comentaris
  renglon tort de déu
  renglon tort de déu
  16/09/2017 10:09
  Senyors del PP ja esta be

  Com no tenen vergonya despres de tot lo que han robat i el infrafinançament , de dir lo que diuen , vostès segons el senyor jutge son una banda criminal orgatnizada que guanyaven les eleccions fent trampes , tambe en Borriana , se'n poden anar a fer la ma?

  Pujar