10 d’agost de 2020 10/8/20

Confirmen dos positius en coronavirus en una residència de majors de Burriana

Confirmen dos positius en coronavirus en una residència de majors de Burriana - (foto 1)
  • La resta de residents han sigut aïllats de manera immediata després de conéixer-se els positius

El coronavirus ha arribat a les residències de Burriana. Després de diverses setmanes aconseguint escapar els positius dels centres de majors fonts pròximes han confirmat a elperiodic.com la confirmació de casos positius en la residència dependent de la Generalitat.

Els positius van ser detectats durant el dia d'ahir – dimecres 8 d'abril – i de manera immediata es va posar en marxa el protocol per a evitar més contagis entre els residents. “Malgrat les mesures preses i de l'esforç del persones, ahir dos residents van donar positiu” explica el centre en una carta dirigida a les famílies dels interns.

Després de 26 dies sense contagis finalment, el virus ha entrat també en els geriàtrics de la localitat castellonenca on ja s'estan prenent mesures per a evitar que el contagi vaja a més.

Aquest mateix dijous, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, informava que ha disminuït el nombre de residències amb casos de coronavirus. En total, hi ha 63 residències a la província de València amb casos positius, 23 a Alacant i 13 a Castelló. Cal recordar que 233 persones majors han mort ja per *coronavirus en la Comunitat des que va esclatar la pandèmia.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar