27 de novembre de 2020 27/11/20

Confinen una classe d'infantil en un col·legi de Burriana després de donar positiu un alumne

Imatge d'arxiu de l'entrada d'un col·legi
Imatge d'arxiu de l'entrada d'un col·legi
  • Dimarts que ve se'ls realitzarà PCR a la resta de companys de classe i al professor

Sanitat ha ordenat confinar als alumnes d'una classe d'infantil en un col·legi de Burriana després de donar positiu per coronavirus un d'ells. Segons ha pogut saber elperiodic.com, es tracta d'un centre concertat de la localitat i el positiu s'ha donat en un curs de 3r d'Infantil.

Després de confirmar-se la notícia, s'ha demanat als alumnes d'aquest centre concertat que guarden quarantena així com també el professor. La directora del centre ha explicat a elperiodic.com que el que s'ha fet és activar el protocol i s'està en contacte amb la Conselleria de Sanitat per a seguir les seues indicacions.

Està previst que aquest dimarts tant els alumnes com el professor es facen les prova PCR per a determinar si hi ha algun contagi més.

Cal recordar que aquesta setmana s'ha confirmat un important brot a Burriana, amb deu persones contagiades. Es tracta d'un focus d'origen social, és a dir per reunions familiars o socials.

Així mateix, des que va esclatar la pandèmia, s'han contagiat 457 veïns de la localitat, 31 d'ells en les últimes dues setmanes. El covid ha causat la mort de 40 persones en la capital de la Plana Baixa.

Pujar