elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Confinada una classe d'infantil del col·legi Penyagolosa de Borriana

Confinada una classe d'infantil del col·legi Penyagolosa de Borriana
  • Sanitat ha notificat diversos brots de covid en els últims dies en aquesta localitat, dues d'ells d'àmbit educatiu

El covid s'ha colat en una aula d'infantil del col·legi Penyagolosa de Borriana. Des d'avui, la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha confiant l'aula d'aquest col·legi després d'haver-se confirmat algun cas positiu de coronavirus. Així ho han assegurat des de la direcció del col·legi a elperiodic.com.

Així, durant els pròxims deu dies els alumnes d'aquesta aula d'infantil i el professor hauran de guardar la quarantena, així com realitzar-se les proves de diagnòstic del covid per a confirmar si hi ha més positius.

Cal recordar que la setmana passada Sanitat comunicava dos brots de covid d'àmbit educatiu, amb catorze i sis persones afectades respectivament. En el mateix sentit, l'alcaldessa de Borriana, María Josep Safont, ja va informar la setmana passada que alguns brots de caràcter social s'havien traslladat a l'àmbit educatiu. I ja va assegurar que a Borriana hi ha més de dos col·legis amb xiquets que han donat positiu en covid en els últims dies, per la qual cosa hi ha aules confinades en algun centre educatiu de la localitat.

Borriana té actualment 105 casos actius de covid actuals segons la Generalitat Valenciana, una xifra que situa a la capital de la Plana Baixa en una taxa d'incidència de 302,74 casos per cada 100.000 habitants, més de set vegades per damunt de la mitjana autonòmica.

Des de l'inici de la pandèmia, a Borriana s'han contagiat per covid 2.028 persones i 52 han mort per coronavirus.

Pujar