23 de setembre de 2020 23/9/20

El PP confia en que el PSPV “puga ampliar a 500 places l'oferta d'idiomes”

El PP confia en que el PSPV “puga ampliar a 500 places l'oferta d'idiomes” - (foto 1)

  "La Conselleria d'Educació ens ha negat la possibilitat de comptar amb una Escola Oficial d'Idiomes de rang comarcal. No obstant açò, açò no pot impedir que com a regidors seguim reclamant el que és just per als nostres veïns, que reclamen 500 places enfront de les poc més de 200 oferides".

  Ana Montagut, regidora del grup municipal del Partit Popular a Borriana, ha fet aquestes manifestacions després que l'alcaldessa de la ciutat, la socialista Mª Josep Safont, qui al seu torn és regidora d'Educació, reconeguera que el Consell descarta crear noves Escoles Oficials d'Idiomes de rang comarcal com la qual, en el cas de Borriana, es venien reclamant.

  "Aquest pitxer d'aigua freda no ha d'impedir que exigim l'habilitació de les places que demanden els alumnes i, amb açò, evitem desplaçaments innecessaris a altres extensions de l'Escola Oficial d'Idiomes". Amb aquest objectiu, el grup municipal del Partit Popular porta reclamant des de fa més de 19 mesos al tripartit que no abandone aquesta reivindicació. "De fet, si bé en 2015 no es va aconseguir cap avanç, en 2016 aconseguim que a força de reclamar un estudi de la demanda, el PSPV ho obtinguera i ara s'haja lliurat a Educació". "Esperem que aquest document siga la base que fonamente l'autorització de l'ampliació de places i que el PSPV siga capaç de, tan aviat com es done llum verda a la petició, habilitar un espai en la nostra ciutat que done recer a aquests alumnes".

  Des del PP, "considerem que com a administració local hem de seguir reclamant al Consell fons que ens permeten dotar al nostre municipi d'una infraestructura adaptada a aquestes necessitats". No obstant açò, "vist que Educació ens ha donat l'esquena, com a ajuntament estem en l'obligació d'habilitar una instal·lació que, una vegada s'autoritze l'ampliació de places, siga capaç de donar resposta als estudiants que desitgen acudir a Borriana a obtenir el títol oficial d'idiomes", ha considerat Montagut.

   1 comentari
  A.Mirla
  A.Mirla
  10/02/2017 11:02
  Jo com a ciutadà espere....

  Que el pp torne allò que ha furtat. Hui primera condemna ferma per finançament il·legal del pp. Si això no hagués existit tindrien més infraestructures educatives...

  Pujar