5 d’abril de 2020 5/4/20

El XII Concurs de Minifalles arriba a la Falla Barri d’Onda

El XII Concurs de Minifalles arriba a la Falla Barri d’Onda - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Falles 2020 - F. B. Onda - Minifalles
  Burriana - Falles 2020 - F. B. Onda - Minifalles
  MÉS FOTOS
  El XII Concurs de Minifalles arriba a la Falla Barri d’Onda - (foto 2)
  El XII Concurs de Minifalles arriba a la Falla Barri d’Onda - (foto 3)
  El XII Concurs de Minifalles arriba a la Falla Barri d’Onda - (foto 4)

  És un dels esdeveniments més esperats pels xicotets fallers de la comissió Barri d’Onda, i també per als de la resta de falles de Borriana. Aquest diumenge ha tingut lloc el tradicional concurs de Minifallas, que encara ja la seua dotzena edició.

  Ha sigut una vesprada diferent en la qual els xiquets han presentat davant el jurat i els assistents les minifallas que ells mateixos han creat. La il·lusió i les ganes es podien palpar en l'ambient, i és que guanyar el primer premi era això de menys.

  En total, s'han presentat al concurs quinze minifallas a cadascú més original que l'anterior. Després d'una llarga deliberació el jurat a concedit els premis que han quedat distribuïts de la següent manera: El primer premi va ser per a la comissió de Barri d’Onda, en concret per a la falla elaborada per Aitana Felipe i Valeria Madueño sota el lema ‘la caseta de xocolate’. En segon lloc va quedar la Falla Barri la Ravalera i el seu ‘Jardí de la Fantasia’ elaborat pels artesans Teresa Moreno, Alba Monsonís, Iris Monsonís, Olaia Daudén, Leire Ortiz i Lola Tormo.

  Quant al tercer premi, la Falla Barri Quarts de Calatrava va ser la tercera guanyadora amb la seua ‘Emojiphone’ al qual van donar forma els artesans Isabel Crespo, Pablo Garrido, Rocío Rodríguez, Aitana Cárdenas, Belén Usó, Diago Roldán, Adriana Alabalate i Mireia Campos.

  La jornada va culminar amb un berenar per als xiquets i posteriorment va tindre lloc la cremà dels monuments en miniatura.

   

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar