20 d’octubre de 2020 20/10/20

Concert per a xiquets amb Nànets Band Rock el diumenge en el teatre Payà

Concert per a xiquets amb Nànets Band Rock el diumenge en el teatre Payà - (foto 1)
  • Diumenge que ve, 13 d'octubre, dins de la programació municipal per a celebrar el 9 d'Octubre

  • Es tracta d'un espectacle per a passar un diumenge genial amb tota la família

  • El preu de les entrades és de 5 euros en platea i de 4 euros en amfiteatre i es podran adquirir en les taquilles del teatre una hora abans del concert

L'Ajuntament de Borriana proposa per a diumenge que ve, 13 d'octubre, un divertit concert per a xiquets i xiquetes amb l'actuació de Nànets Band Rock, a les 18h en el teatre Payà. Una actuació que servirà com a cloenda de les activitats que la Regidoria de Cultura ha programat enguany per a la celebració del 9 d'Octubre.

Nànets Band Rock és una banda divertidíssima de rock en valencià per a xiquets i xiquetes que en el seu espectacle combinen cançons amb temàtiques del món de la infància, i els valors endolcits amb temes d'actualitat. Tot en una posada en escena amb músics tocant en directe, i la representació de diversos 'sketchs' teatrals interpretats per la pallassa Pupetes que interactua amb la cantant i fa participar els xiquets i les xiquetes.

Es tracta d'un espectacle per a passar un diumenge genial amb tota la família. El preu de les entrades és de 5 euros en platea i de 4 euros en amfiteatre i es podran adquirir en les taquilles del teatre Payà una hora abans del concert.

Pujar