31 d’octubre de 2020 31/10/20

Compte arrere per a la cita surfera de l'any a Burriana

Compte arrere per a la cita surfera de l'any a Burriana - (foto 1)
  • Arriba l'octava edició del Quasimoto Surf's up Invitational Burrifornia del 10 al 12 d'octubre

  • La cultura de surf clàssic, l'actuació de ‘The Fuzillis’ i les exhibicions de surfers internacionals com Clovis Donizetti protagonitzaran aquesta nova edición

MÉS FOTOS
Compte arrere per a la cita surfera de l'any a Burriana - (foto 2)
Compte arrere per a la cita surfera de l'any a Burriana - (foto 3)

Surf, concerts, pel·lícules, convivències, gastronomia, tallers i molt més. Burriana es converteix en la capital de la cultura surf del 10 al 12 d'octubre amb la celebració d'una nova edició del Quasimoto Surf's up Invitational Burrifornia. Una cita ineludible per als amants del surf i de tot el que gira entorn d'ell que compleix la seua octava edició amb 300 inscrits i encara falta una setmana per a la seua celebració.

És la proposta que ens porta un any més el Quasimoto Surf's up Invitational Burrifornia i que va des de concerts de les millors surf*bands fins a exhibicions d'alguns dels millors surfistes del panorama actual. Per exemple, enguany comptarà amb l'actuació de ‘The Fuzillis’, la prestigiosa banda internacional anglesa de rock & roll que ha fet una excepció al no trobar-se actualment de gira però que es desplaçarà fins a Burriana per a delectar-nos amb el seu potent directe.

Tampoc faltaran les exhibicions de surfers internacionals com Clovis Donizetti, que ve directament d'una competició a Nova York, o Carlos Clavero, Niki Daura, José Luis Berasaluce, el Clan Ceruti o Iago Formosel, entre altres. Encara que ací tothom està convidat a surfejar i compartir la seua passió per les ones.

De fet, fins als més xicotets podran fer-ho gràcies a l'espai que el festival reserva per al públic infantil. Surf infantil per a pares i fills o tallers de pintura sobre xicotetes taules de longboard així com regals i sorpreses, són sol algunes de les propostes que ens porta el festival per al públic familiar.

Una autèntica reunió dels amants de la cultura surf que compleix enguany la seua octava edició consolidada com una de les propostes referents del surf en la Comunitat Valenciana. També destaca l'exposició que presentarà una de les millors fotògrafes del surf clàssic europeu, Laura Sidrisima. La coneguda artista porta tota una vida dedicada a la fotografia de Longboard i durà a Burriana el seu viatge a Califòrnia amb les millors instantànies surferes.

Organitzat pel Club de Surf Borriana i l'Associació Cultural Quasimoto Burrifornia, l'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Burriana i el Burrifornia Surf Café. La programació detallada es pot consultar en LA SEUA PÀGINA WEB.

 

Pujar