21 de gener de 2021 21/1/21

PP: "Compromís manté tancat el Museu de la Taronja 5 anys després d'anunciar l'obertura"

PP: "Compromís manté tancat el Museu de la Taronja 5 anys després d'anunciar l'obertura" - (foto 1)
  • "Granel, que en 2015 es feia fotos davant de la sala, hui és incapaç de fixar un calendari que garantisca la posada en marxa d'un museu que segueix tancat"

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Burriana, Vicent Granel, segueix sense obrir les portes del Museu de la Taronja que en 2015 utilitzava com photocall per a la seua campanya electoral. La sala que llavors romania tancada, Granel assegurava que si ell governava obriria a la ciutadania. El temps se li ha tirat damunt. Cinc anys després ha sigut incapaç de complir el promés.

Per al Partit Popular, “aquest és només un exemple de la política bluf amb la qual el PSPV i Compromís governen la ciutat”. “És necessari treballar i esforçar-se, i precisament això és el que no volen ni PSPV ni Compromís”, tal com ha assenyalat el regidor i portaveu, Juan Fuster.

Els dos partits que van revalidar el seu pacte de govern el juny passat amb un acord que incloïa una monumental pujada de sous, segueixen hui sense ser capaços de fixar un calendari que garantisca l'obertura de la sala. “Els diners l'inverteixen en ells mateixos: 100.000 euros més a repartir entre les dues formacions”.

Per al Partit Popular, “aqueix ha sigut el seu únic objectiu. L'únic que ha fonamentat el seu acord”. Una vegada els sous han estat definits i l'increment nominal cobrat en els seus comptes, “el pacte pot seguir avant”, ha manifestat el portaveu del PP.

El Museu de la Taronja continua hui tancat com la pèrdua dels 16.600 m² de l'Arenal. El PSPV ha fet els ulls grossos a Compromís en el seu desistiment de funcions sobre el Museu de la Taronja de la mateixa manera que Compromís ha ignorat l'abandó del PSPV sobre la platja de l'Arenal. El resultat hui és que “tenim un Museu de la Taronja tancat, sense partida en el pressupost per a posar-lo en marxa, de la mateixa manera que tenim un Arenal mutilat perquè qui hauria d'haver protegit i defensat els interessos de la nostra ciutat, s'ha dedicat a apoltronar-se en les butaques dels seus despatxos”.

Pujar