27 de novembre de 2020 27/11/20

Compromís per Borriana considera "molt positiva" la política educativa del Conseller Marzà per a Borriana

Compromís per Borriana considera "molt positiva" la política educativa del Conseller Marzà per a Borriana - (foto 1)
  • Vicent Granel es mostra satisfet perquè “aquest serà l'últim curs que els xiquets i xiquetes del CEIP Cardenal Tarancón s'eduquen en barracons”

El portaveu municipal de Compromís per Borriana, Vicent Granel, ha considerat important i positiva “la política educativa que està portant el nostre company de partit i Conseller d'Educació, Vicent Marzà i de la qual Borriana pot sentir-se contenta, ja que anem a ampliar l'educació de 0 a 3 anys i s'està fent un gran esforç per baixar les ràtios en tots els centres, encara que queda molt per fer en aquest apartat, així com la gratuïtat dels llibres i les ajudes per a menjador i transport escolar”.

Nova aula de 2 anys en el CEIP Cardenal Tarancón

Vicent Granel ha manifestat aquest matí, després de conèixer i analitzar l'inici del curs escolar 2016-2017, que “Borriana ja és escoltada per la Consellería d'Educació. Si l'any passat obríem una aula de 2 anys en el CEIP Francesc Roca i Alcaide, aquest curs s'obri una nova en el CEIP Cardenal Tarancón, la qual cosa vol dir que estem avançant en l'escolarització de 0 a 3 anys. Una proposta que ja feia anys que havíem presentat en les Corts Valencianes però que la majoria del PP en aquell moment bloquejava, des del curs passat és una realitat a Borriana i enguany augmentem l'oferta amb una nova aula de 2 anys en el Cardenal Tarancón”.

Construcció CEIP Cardenal Tarancón

El portaveu municipal de Compromís per Borriana, ha destacat també que “dins de la nova política educativa del conseller Vicent Marzà es troba la supressió dels barracons, i Borriana porta més de 7 anys amb els alumnes del CEIP Cardenal Tarancón en barracons”, per a Vicent Granel “la gran diferència entre el PP i nosaltres, és que nosaltres no posem primeres pedres, ni estem més de 7 anys enganyant a tota la comunitat educativa, nosaltres volem realitats i el Cardenal Tarancón serà una realitat prompte. El PP en 7 anys sol ha sabut enganyar, nosaltres en un any i mig farem realitat el somni de molts xiquets i xiquetes, pares i mares”.

Vicent Granel, ha declarat que “en el tema de les obres del col·legi Cardenal Tarancón, el PP ens ha estat enganyant a tots, ja que cada any prometien el mateix, però mai es podia fer realitat perquè el seu partit s'havia gastat els diners del Cardenal Tarancón en sobrecostos i en el saqueig que des de Giegsa s'estava produint en la construcció dels col·legis públics valencians”.

Per al portaveu municipal de Compromís per Borriana “el curs 2016-2017 ha començat i no pot començar millor per a tota la comunitat educativa borrianenca que veient com el col·legi Cardenal Tarancón és una realitat, gràcies al treball dels pares i les mares en la seua lluita per fer realitat un dret fonamental, així com dels mestres i les mestres del centre, i com no de l'interés mostrat des del primer dia pel Conseller Vicent Marzà a fer realitat una necessitat”.

 12 comentaris
Poll Lopes
Poll Lopes
18/09/2016 05:09
STOP

Tens raó piojolopez, stop a la dictadura catalanista, stop a Ciudadanos és l'únic partit que conec que les decisions es prenen a Catalunya. I després està el PP que amb tanta merda per lladres i xoriços millor no parlar.

Pujar