16 de novembre de 2019 16/11/19

La comissió Mercé de Burriana dóna la benvinguda a les falles 2020

La comissió Mercé de Burriana dóna la benvinguda a les falles 2020 - (foto 1)
  • Els fallers ha acomiadat a les seues màximes representants d'enguany i ha donat una calorosa benvinguda a les noves

GALERIES DE FOTOS
Burriana - Falles 2020 - F. La Mercé - Comiat i Proclamació
Burriana - Falles 2020 - F. La Mercé - Comiat i Proclamació
MÉS FOTOS
La comissió Mercé de Burriana dóna la benvinguda a les falles 2020 - (foto 2)
La comissió Mercé de Burriana dóna la benvinguda a les falles 2020 - (foto 3)
La comissió Mercé de Burriana dóna la benvinguda a les falles 2020 - (foto 4)

Aquest diumenge a les 11:30 hores en el restaurant El Coso es van congregar tots els membres de la Falla La Mercé per a acomiadar a les reines i falleres d'enguany i per a proclamar a les reines, cavaller acompanyant i corts del 2020.

Cap membre de la comissió es va voler perdre l'esdeveniment. L'acte va arrancar a les 12:30 hores amb Esther Salinas com a presentadora. En primer lloc, es va realitzar el comiat de les presidentes infantils, Alejandra i Núria Martínez Moreno, de la Fallera Major Infantil, Laura Moreno Enrique-Tarancón, i de la Fallera Major, María Guerrero García.

També es va projectar un audiovisual amb imatges representatives del 2019 que va commocionar a tots els assistents i les Falleres van realitzar un discurs de comiat, donant les gràcies a les seues famílies, amics i comissió pel gran any que han viscut tots junts.

Gran benvinguda a les Falleres 2020

El president de la Falla, Vicent Blasco Miró, i les presidentes infantils, Sofía Sanchís, Carla Vidre i Laura Moreno també van gaudir de l'acte amb el nomenament de les noves falleres 2020: la Fallera Major Infantil, María Olivas Vidal, i la Fallera Major, Alèxia Durà i Saura, acompanyades pel cavaller Joan Blasco Martí.

La Cort d'Honor Infantil 2020 està composta per: Sara Crespo Perarnau, Silvia Crespo Perarnau, Ana Ruíz López, Sofía Quesada Huesa, Mónica Romero Ibáñez, Lluïa Palos Rueda, Daniela Salinas Rubert, Aina Borja Soler, Carla Arnau Sanchis, Paula Imbernón Raduta, Aitana Puchol Köster, Llura Borja Soler, Irene Rodríguez Ibáñez i Miguel Martínez Rodríguez, i Júlia Aparici Mundina i Braian González Rivera. I la Cort d'Honor 2020 està formada per Jessica Vidre Borja i Sarah Vidre Lara.

La falla va fer lliurament a les Falleres Majors i al Cavaller acompanyant d'un pergamí amb el seu nomenament com a màxims representants de la Falla La Mercé. A continuació de l'acte, hi va haver un dinar i festa amenitzada per Dj. Juanky.

ocultar
La comissió Mercé de Burriana dóna la benvinguda a les falles 2020
Pujar