18 de setembre de 2020 18/9/20

Comencen les Festes de la Misericòrdia 2017 a Borriana

Comencen les Festes de la Misericòrdia 2017 a Borriana - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericordia 2017 - Entrada de Penyas
  Burriana - Misericordia 2017 - Entrada de Penyas
  MÉS FOTOS
  Comencen les Festes de la Misericòrdia 2017 a Borriana - (foto 2)
  Comencen les Festes de la Misericòrdia 2017 a Borriana - (foto 3)
  Comencen les Festes de la Misericòrdia 2017 a Borriana - (foto 4)
  Comencen les Festes de la Misericòrdia 2017 a Borriana - (foto 5)

  ¡Borriana ja fa olor de festa! Els carrers s'omplen de veïns que surten a gaudir des de primera hora del matí del primer dia de festes en honor a la seua patrona, la Verge de la Miredicordia.

  Aquest any, la partida d'inici a les festes s'ha ubicat a la Plaça la Mercè, amb l'obertura d'un festival gastronòmic passades les 12:00 hores del migdia. Mercy Vermut, Food & Music Fest és el nom amb el qual una gran mostra gastronòmica, selectors musicals en vinil, música en directe, vermut i activitats també per als més petits conviuran en harmonia durant tot el dies d'aquestes festes.

  Però la tradicional partida d'inici ha sigut la inauguració del Casal del Vi i la Tapa que estarà situat des d'avui fins al proper diumenge 10 de setembre a la Terrassa Payà. Pràcticament la totalitat de l'equip de govern de l'Ajuntament de Borriana ha volgut estar present en un dels actes considerats 'tret de sortida' a les festes. L'alcaldessa, Maria Josep Safont i la regidora de Festes Lluïsa Monferrer han assenyalat al mesó com a centre neuràlgic, on es donen, de forma tradicional, cita penyes, amics i coneguts. Diverses casetes seran les encarregades de recuperar les forces dels milers de veïns de la ciutat i voltants que s'espera que gaudeixin un any més amb l'aroma d'un bon vi i el sabor d'una bona tapa.

  La jornada festiva ha agafat un to esportiu a l'iniciar-se la segona jornada de la XVI Trofeu de la Misericòrdia, en la modalitat futbolística, per categories infantil i cadet.

  Els més majors de la ciutat tampoc volen perdre l'inici de festes, per això s'han reunit a la Llar Fallera a les 17.00 hores per realitzar el tradicional ball de la tercera edat amb música i berenar per a tots ells.

  Mentre que a les 19.00 hores, la cultura agafarà el relleu de la festa amb la inauguració de l'exposició fotogràfica "Borriana arquitectura de terme" del fotògraf Alberto Navarro. L'obra exposada des de l'1 de setembre al 15 d'octubre.

  Però el bon ambient, la música i l'adrenalina s'apoderaran de cada racó del municipi amb la tradicional entrada de Penyes, que seguint l'itinerari habitual, tindra lloc a la Plaça 9 d'Octubre a les 20:00 hores. La xaranga deixarà de sonar només per donar pas al 'esclafit' de la pólvora que donarà per iniciada oficialment les Festes de la Misericòrdia 2017 des del balcó de l'Ajuntament.

  Festes de la Misericordia 2017

  Festes de la Misericordia 2017Entrar en el especial
  Pujar