elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença l'elecció a Reina Fallera i Reina Fallera Infantil de Borriana 2022

Comença l'elecció a Reina Fallera i Reina Fallera Infantil de Borriana 2022
  • El Club Nàutic ha sigut l'escenari triat per a la primera presa de contacte de les candidates amb les comissions falleres

Galeria de fotos
Entrevista a les candidates a Reines Falleres 2022 de Burriana
Entrevista a les candidates a Reines Falleres 2022 de Burriana

El calendari faller de Borriana per a 2022 ja s'ha posat en marxa. En el Club Nàutic s'ha realitzat la recepció de les candidates a Reina Fallera i Reina Fallera Infantil, en les quals s'han presentat en societat Sandra Candau López, única candidata a Reina Fallera, i les xiquetes Alicia Martínez Bodí i Ana Giménez Fuster, candidates a Reina Fallera Infantil. 

Després de la recepció de les candidates i els representants de les 19 comissions falleres de la ciutat, les candidates s'han presentat a tots els assistents, per a després ser entrevistades pels presidents i representants que després hauran d'elegir entre les candidates a la jove que serà Reina Fallera 2022 i la xiqueta que ocuparà el càrrec de Reina Fallera Infantil 2022.

I és que les falles de 2022 ja van contrarellotge, fa una setmana s'estaven cremant els monuments de 2020-2021, i immediatament la Junta Local Fallera va haver de posar-se a treballar per a fixar un calendari perquè la capital de la Plana Baixa tornarà a plantar monuments en a penes cinc mesos.

Aquest dissabte 23 d'octubre està prevista la recepció de les candidates a l'Ajuntament de Borriana on es realitzarà el tradicional posat de les candidates en el saló de plens.

El calendari faller continuarà el dissabte 30 d'octubre amb la recepció del jurat a l'Ajuntament i la votació a Reines Falleres de Borriana 2022.

Aquestes són les candidates a Reina Fallera i Reina Fallera Infantil 2022

Dijous passat acabava el termini per a presentar candidatura i tres han sigut les persones que opten als càrrecs. En el cas de la Reina Fallera només s'ha presentat una candidata. Es tracta de Sandra Candau López, de la Falla Barri La Ravalera, que serà la Reina Fallera de Borriana per a 2022 a l'ésser l'única jove que ha presentat candidatura.

La jove ha sigut aquest atípic i especial any, Fallera Major de la seua comissió, la Falla Barri La Ravalera, membre de la Cort d'Honor de la seua falla durant els anys 2014, 2016, 2017 i 2019. També va ser Fallera Major Infantil de Barri La Ravalera l'any 2003 i va formar part de la Cort d'Honor de la seua falla en els anys 1999, 2000 i 2002.

Per a Reina Fallera Infantil s'han presentat dues xiquetes. Es tracta d'Alicia Martínez Bodí de la Falla Societat Centre Espanya i Ana Giménez Fuster, de la Falla Societat Club Ortega.

Alicia Martínez Bodí ha format part de la Cort d'Honor infantil de la Reina Fallera Infantil en les falles 2020-2021, ha sigut Fallera Major Infantil en 2019 de la seua comissió i membre de la Cort d'Honor Infantil de la seua falla durant els anys 2015, 2016 i 2018.

Per part seua, Ana Giménez Fuster ha sigut en les falles especials de 2020-2021 Fallera Major Infantil de la seua comissió, Presidenta Infantil de la Falla Societat Club Ortega l'any 2019, així com membre de la

Pujar