elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Club Ortega de Borriana inicia el cicle faller amb el lliurament de bandes

Club Ortega de Borriana inicia el cicle faller amb el lliurament de bandes
  • Un centenar de persones van participar en el sopar organitzat amb motiu de l'acte

Galeria de fotos
Falles Borriana 2021: Lliurament Bandes Falla Club Ortega
Falles Borriana 2021: Lliurament Bandes Falla Club Ortega
MÉS FOTOS
Club Ortega de Borriana inicia el cicle faller amb el lliurament de bandes - (foto 2)
Club Ortega de Borriana inicia el cicle faller amb el lliurament de bandes - (foto 3)

A dues setmanes perquè Borriana celebre les falles 2020-2021, que s'han programat del 8 al 12 d'octubre, la Falla Club Ortega va celebrar anit el lliurament de bandes a les falleres majors i les seues corts d'honor.

L'acte es va celebrar en el quiosquet Bonkivil i va comptar amb l'assistència d'un centenar de persones que “estan il·lusionades i amb moltes ganes de falles”, assegura el president de Club Ortega, Borja Montoya.

Aquestes seran unes falles “diferents” assegura el president, amb molta “incògnita” que es buidarà el dilluns quan s'anuncien les noves mesures sanitàries per la pandèmia.

La presidenta infantil, Jimena Fuster Vila, i el president Borja Montoya van fer lliurament de les bandes a la fallera major de Club Ortega, María Grimalt Montero, i la seua cort d'honor formada per Irene Martí López, Marta Caballero Chabera, Carla Flores Martínez i Lola Bernat Enrique.

La fallera major infantil és Ana Giménez Fuster i li acompanyen en la cort d'honor les xiquetes Abril Va usar Fandos, Triana Va usar Fandos, Sonia Dolz Martí, Martina Valenzuela Devis, Claudia López Llopis i A

Pujar