28 de setembre de 2020 28/9/20

Club 53 i Don Bosco guanyen les Falles 2017

Club 53 i Don Bosco guanyen les Falles 2017 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2017 - Entrega Premios Monumentos Falleros
  Burriana - Fallas 2017 - Entrega Premios Monumentos Falleros
  MÉS FOTOS
  Club 53 i Don Bosco guanyen les Falles 2017 - (foto 2)
  Club 53 i Don Bosco guanyen les Falles 2017 - (foto 3)
  Club 53 i Don Bosco guanyen les Falles 2017 - (foto 4)
  Club 53 i Don Bosco guanyen les Falles 2017 - (foto 5)
  Club 53 i Don Bosco guanyen les Falles 2017 - (foto 6)
  Club 53 i Don Bosco guanyen les Falles 2017 - (foto 7)

  La Llar Fallera ha acollit l'entrega de premis dels monuments fallers de la ciutat de Borriana. Totes les comissions han acudit a la cita per descubrir quines obres s'han alçat amb el pódium de la categoria especial.

  La falla Societat Club 53 s'ha proclamat vencedora d'entre els monuments postulats al guardó de la primera classificació igual que l'any passat. Els assistents a l'acte de la mateixa falla esclataven d'alegria amb inflables de color taronja, que ja formen part de la seua insignia.

  En la segona posición ha quedat el monument de la Falla Don Bosco que al seu troen, com port llegar-se a continuació, ha guanyat el primer premi de les falles infantils. Seguit aquesta vegada per un segon lloc ocupat per la Falla Sociedad Club 53. El gran treball dels mestres fallers ha volgut que estes dos falles compartisquen els dos primers premis d'ambdós categories en estes festes 2017.

  A més l'obra que s'ha portat el premi a la Millor Crítica Local també ha sigut la de la Falla Don Bosco.

  El tercer lloc ho ocupa la Falla Barri València i la resta de la classificació ha sigut per a, Falla Plaça Chicharro en quarta posició, Falla Sant Josep en quinta i Falla Barri La Vila en sexta.

  Respecte a la categoria infantil, com explicavem abans, el tauler ha dictat la seua obra favorita, la de la Falla Don Bosco. Comporten el pódium amb ella, Club 53, la guanyadora l'any passat i en tercer lloc Falla Plaça Chicharro. La resta de classificació ha quedat de la manera següent: quart lloc Falla Barri València, quint lloc Falla Sant Josep i sext lloc per a la Falla Cardenal Tarancón.

  En la segona categoria dels monuments majors, l'afortunada que ha quedat en primer lloc ha sigut la Falla Centre Espanya, seguint-li de prop la Falla Club Ortega en segona posició i la Falla La Mercé en tercer lloc. Al seu torn, en la tercera classificació el primer premi ha sigut per a la Falla Barri La ravalera, la següent posició ha sigut per a la Falla Barri Escorredor i per últim tercer premi per a la Falla Cardenal Tarancon.

  La segona categoria de les falles infantils, també s'ha alçat com a guanyadora a la falla Centre Espanya, en segona posició s'ha quedat la Falla Barri Mota, en tercera Falla Societat Club Ortega, en quarta posició la Falla Barri Escorredor, en quinta la Falla Jaume I i finalment, en sexta posició la Falla Quarts de Calatrava.

  Durant l'entrega de premis també s'ha atorgat altrees guardons com els "llibrets" de les comissions, el primer premi ha sigut per a la falla Chicharro, el segon se l'ha portat la falla Barri d'Onda, el tercer la falla Don Bosco, el quart falla La Mercé, el quint falla Barri La Vila, el sext falla Centre Espanya, el sèptim la falla Barri València i l'octau la falla La Ravalera.

  I s'han concedit els premis a l'activitar fallera que ha premiat huit falles, l'octau lloc per a la Plaça Chicharro, el sèptim per a la Falla Barri Escorredor, sext per a Sociedad Club 53, quint per a Falla Sant Josep, quart per a Falla Centre Espanya i els tres primers, primer lloc per a Barri València, seguit de la Falla Don Bosco i finalment completant el tercer lloc del podi la Falla Barri La Vila.

  També han sigut agraïts la millor pintura, el millor acabat i el millor conjunt, com també així, l'enginy i la gràcia, encara que totes estes mencions han anat a parar a les mans de les dos falles protagonistas d'enguany. Don Bosco i Club 53. Cal destacar que els estendards han sigut entregarts per les Reines Falleres, Elena Collado i Silvia Martínez junt amb les seues Cort d'Honor i les Dames de la Ciutat. Respecte a les autoritats polítiques han estat presents l'alcaldessa Maria Josep Safont i la presidenta de la Junta Local Fallera i regidora de festes, Lluïsa Monferrer; a més d'altres membres de l'equip de govern.

  Per a finalitzar l'entrega de premis, les Reines Falleres i la Corporació Municipal, han visitat el monument guanyador de la Societat Club 53.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
   1 comentari
  faller
  faller
  16/03/2017 08:03
  tercera?

  i a la tercera categoria que li donen

  Pujar