22 de gener de 2021 22/1/21

Clavell (PP): “El Clot és el millor exemple de com el PSOE afona a Espanya”

Clavell (PP): “El Clot és el millor exemple de com el PSOE afona a Espanya” - (foto 1)
  • El candidat al Congrés pel PP visita la joia natural de Borriana que en quatre anys de govern socialista ha passat de la inversió a l’abandó i la degradació

MÉS FOTOS
Clavell (PP): “El Clot és el millor exemple de com el PSOE afona a Espanya” - (foto 2)

El candidat al Congrés dels Diputats pel PP, Óscar Clavell, ha reivindicat hui inversió i futur enfront del bloqueig amb el qual el PSOE afona a Espanya. Ho ha fet en una visita al Clot de la Mare de Déu de Borriana, Paratge Natural Municipal, “que és una joia per als veïns d'aquesta ciutat que en poc més de quatre anys ha passat de la inversió a l'abandó”.

“Espanya necessita un govern que treballe, que s'esforce per cada racó de la nostra província, i que fique en valor les fortaleses d'aquesta terra privilegiada”. Bon exemple és el Clot, “una zona humida volguda i respectada pels veïns de Borriana que en mans d'un govern socialista ha passat a degradar-se i a perdre fauna i flora de forma accelerada”.

Clavell, que ha visitat el Paratge Natural Municipal al costat del president del PP a Borriana, Juan Granell, i el portaveu del PP en la localitat, Juan Fuster, ha reivindicat la “defensa del patrimoni natural de la ciutat perquè invertir en el Clot és generar riquesa”.

Protecció pel Paratge Natural Municipal amb el “mateix afany amb el qual defensem les oportunitats per a Espanya”. Perquè “el Clot és un patrimoni que uneix a Borriana igual que el nostre país ens encoratja a treballar per un futur de creixement i desenvolupament”. Per a aconseguir-ho, ha reivindicat Clavell, “fa falta esforç i sacrifici, compromís i convicció. I lamentablement Pedro Sánchez està més ocupat a viatjar en Falcon i anar-se de vacances que a treballar per a afrontar una crisi econòmica que adverteixen ja tots els sectors”.

Des del PP, ha conclòs el candidat, “garantim la defensa de les oportunitats de cada racó de la nostra província. Perquè la riquesa d'aquesta terra és tan àmplia que els nostres veïns poden estar segurs que amb el seu vot les seues demandes arribaran a Madrid per a transformar-se en inversions que milloren la seua qualitat de vida i serveis”.

Pujar