elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans es queda sense l'única regidor de la formació a Burriana en passar al grup de no adscrits

Ciutadans es queda sense l'única regidor de la formació a Burriana en passar al grup de no adscrits
  • María Jesús Sanchis passa a formar part del grup de no adscrits i continuarà sent edil de l'Ajuntament

El ple de l'Ajuntament de Burriana donarà compte aquesta vesprada, en la seua sessió ordinària de l'abandó del Grup Municipal de Ciutadans de l'edil Mª Jesús Sanchis, que passa al grup de no adscrits.

D'aquesta manera, Burriana perd a l'única regidor representant de la formació taronja del municipi. Cal recordar que en les passades eleccions municipals de 2019, Ciutadà va aconseguir un representant a l'Ajuntament de Burriana amb 960 vots, és a dir el 6,34%.

D'aquesta manera, es formalitza l'anunci que va fer la pròpia regidor a primers del mes de maig després del gir que ha donat la formació taronja en els últims mesos i que va tenir el seu punt d'inflexió en la presentació de la moció de censura a Múrcia.

En el moment de fer pública la seua decisió d'abandonar Ciutadans, Sanchis va assegurar que la formació taronja “ja no és el partit al qual vaig entrar” i “encara que ha sigut molt dur prendre aquesta decisió, no seguiré la línia que s'han marcat”.

Amb el pas al grup de no adscrits, Mª Jesús Sanchis continuarà treballant per la seua ciutat en els dos anys que queden de legislatura, perquè “no dimitiré i que el partit s'aprofite del treball que he realitzat durant aquests sis anys que porte de regidor”, assegurava.

Cal recordar que el mateix dia en què Sanchis anunciava que abandonava Ciutadans, la seua fins ara companya de formació a Castelló, Paula Archelós, feia el mateix a l'Ajuntament de la capital de la Plana.

Pujar