4 de juny de 2020 4/6/20

La ciutadania de Burriana respon “positivament” a l'alarma sanitària

La ciutadania de Burriana respon “positivament” a l'alarma sanitària - (foto 1)
  • La gran majoria compleix amb l'obligació de portar la màscara i es registra un descens de l'incompliment de la normativa

MÉS FOTOS
La ciutadania de Burriana respon “positivament” a l'alarma sanitària - (foto 2)

 Burriana sembla haver-se adaptat a aquesta nova realitat i haver pres consciència de l'alarma sanitària en la qual vivim. Sense anar més lluny, això es reflecteix en les dades d'intervencions policials que ha descendit substancialment en les últimes setmanes, tal com ha confirmat l'alcaldessa de la localitat, Mª Josep Safont, aquest divendres: “La ciutadania s'està portant molt bé en general encara que continua havent-hi gent que no sap conviure i se'ls ha de penalitzar”.

Des que es va decretar l'estat d'alarma s'ha detingut a quatre persones per infringir greument la normativa. A més, altres 340 persones han sigut denunciades per saltar-se la llibertat de circulació, igual que a 25 vehicles que han circulat sense justificació. Això pel que respecta a les dades que té la Policia Local, que ha controlat 5.200 vehicles i 1.900 persones durant el confinament.

L'alcaldessa ha volgut reconéixer el seu treball i ha recordat que la Policia ha fet 229 repartiments de medicaments des del 14 de març, la qual cosa ha implicat desplaçar-se fins a l'Hospital de la Plana i fins a les cases particulars: “Tant a ells com a la Guàrdia Civil els agraïsc la seua labor”.

L'alcaldessa també ha valorat positivament el compliment de l'obligació de portar màscara que ha decretat el Govern i que, pel que respecta als veïns de Burriana, s'està complint.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar