4 de juliol de 2020 4/7/20

CIBUR denuncia el “sabotatge” a la seua pancarta electoral en el Pla

CIBUR denuncia el “sabotatge” a la seua pancarta electoral en el Pla - (foto 1)
  • El partit ha denunciat davant la Guàrdia Civil que algú ha tallat les brides que subjectaven la pancarta

MÉS FOTOS
CIBUR denuncia el “sabotatge” a la seua pancarta electoral en el Pla - (foto 2)
CIBUR denuncia el “sabotatge” a la seua pancarta electoral en el Pla - (foto 3)
CIBUR denuncia el “sabotatge” a la seua pancarta electoral en el Pla - (foto 4)

Ciutadans Independentens per Borriana (CIBUR) ha denunciat davant la Guàrdia Civil que algú hauria tallat les brides que subjectaven la seua pancarta electoral situada en el Pla. Aquest possible “sabotatge” -així ho ha qualificat el partit en un comunicat- hauria ocasionat la caiguda del cartell aquest dimecres al matí.

“No tot val en política, almenys per a nosaltres, i aquests actes desqualifiquen als qui els realitzen. Aqueixa pancarta és, a més d'un reclam electoral de primer ordre, una forma de fer política: Burriana necessita mesures que impacten i que demostren la seua grandesa”, ha assegurat el partit en aquest comunicat.

Des de la formació asseguren que s'han trobat petjades en diversos punts: “Tallar 26 brides no és una casualitat. I el que s'ha grimpat fins a arribar a elles demostra unes ganes de causar mal perilloses”. A més, asseguren que la zona compta amb diverses entitats bancàries amb cambres “que seran acuradament visionades”.

“Desitgem que aquest siga un fet aïllat, ja que entrar en una espiral perillosa no pot implicar gens bo”, denuncien. La pancarta ha tornat a ser col·locada en el seu lloc, “per a ràbia d'uns per a alegria de la gent de bé”, conclou el comunicat.

Pujar