9 de desembre de 2019 9/12/19

Els centres educatius de Burriana romandran tancats per les fortes precipitacions

Els centres educatius de Burriana romandran tancats per les fortes precipitacions - (foto 1)

  L'Ajuntament de Burriana decreta la suspensió de les classes en tots els centres educatius de la localitat el dijous a la vesprada i el divendres al matí a causa de les alertes de pluges, tempestes i temporal marítim de Nivell Roig i Taronja.

  Els centres educatius que compten amb transport escolar han organitzat l'eixida dels autobusos una vegada acabat el menjador per a realitzar l'eixida dels alumnes dels centres escolars.

  Queden anul·lades, de la mateixa manera, les activitats extraescolars i les activitats d'avui dijous i demà divendres del Servei Municipal d'Esports, ja que es tancaran les instal·lacions esportives. Així mateix, es cancel·len també les classes el Centre de les Arts Martí Viciana durant els mateixos dies.

  El Centre de Coordinació d'Emergències de la Comunitat Valenciana, així com el l'Aemet de la CV i el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, han donat l'avís de Nivell Roig de precipitacions acumulades en la província de Castelló des del dijous a la vesprada fins al divendres i Nivell Taronja en tempestes i fenòmens costaners.

  ocultar
  Els centres educatius de Burriana romandran tancats per les fortes precipitacions
  Pujar