elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre Aragonès de Borriana celebra la festivitat de Sant Jordi amb un concert al CMC la Mercè

El Centre Aragonès de Borriana celebra la festivitat de Sant Jordi amb un concert al CMC la Mercè
  • El concert gratuït se celebrarà dijous que ve 20 d'abril a les 19h

MÉS FOTOS
El Centre Aragonès de Borriana celebra la festivitat de Sant Jordi amb un concert al CMC la Mercè - (foto 2)

El Centre Aragonés de Borriana, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, celebra dijous que ve 20 d'abril la festivitat de Sant Jordi, patró d'Aragó, amb un concert que tindrà lloc al CMC La Mercé, a les 19 h, amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

Aquesta associació cultural compta amb més de vint anys d'existència dedicats a donar a conèixer la cultura i el folklore aragonès a la ciutat, amb quadres de rondalla, cant i ball, així com la creació d'actes de convivència de tots els seus membres.

A les activitats que organitzen tots els anys per a les festivitats del Pilar i Sant Jordi, s'afigen també les classes obertes de guitarra, acordió, ball o cant que ofereixen a la Casa de Cultura.

La cultura aragonesa està molt arrelada al nostre poble, gràcies a les persones d'origen aragonés que resideixen a Borriana, i també pel gran contacte existent des de fa dècades amb els pobles aragonesos.

El Regidor de Cultura, Vicent Granel, ha convidat tota la població a gaudir d'aquest concert i de totes les activitats que organitza el Centre Aragonés. A més, ha agraït a l'Associació i especialment al seu president, Pepe Blasco, la labor per «la tasca de difusió del seu folklore i cultura».

 

Pujar