4 de desembre de 2020 4/12/20

El PP celebra que Borriana s'adherisca al pla de Diputació per a assessorar als veïns contra els desnonaments

El PP celebra que Borriana s'adherisca al pla de Diputació per a assessorar als veïns contra els desnonaments - (foto 1)
  • La iniciativa del Govern Provincial permetrà instal·lar un punt d'assessoria i mediació jurídica en el consistori atès pel Col·legi d'Advocats

El grup municipal del Partit Popular a Borriana ha celebrat que el PSPV haja decidit adherir-se al pla de la Diputació Provincial per a prestar un servei d'assessoria i mediació jurídica en el consistori. "És una bona notícia que anem a incorporar aquest servei, que confirma l'aposta del Govern Provincial per donar serveis d'utilitat als veïns de la nostra ciutat als quals el tripartit que lidera el PSPV va garantir que venia a rescatar".

Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana, ha estimat que el conveni que la Diputació Provincial ha subscrit amb el Col·legi d'Advocats "constata el desig del president, Javier Moliner, a donar solucions eficaces als nostres veïns. Els que estan patint per a arribar a fi de mes o els que no troben solucions per a poder fer front a les seues despeses".

En aquest sentit, "el servei que incorporarà Borriana en el consistori va a resultar molt beneficiós per als ciutadans que es troben en una situació límit, ja que van a tenir al seu abast l'atenció de professionals col·legiats que els van a exposar un ventall de possibilitats per a evitar el desnonament".

Cal assenyalar que el PSPV solament va incrementar en 50.000 euros la partida d'Emergència Social en l'exercici 2016 i per a 2017 ha limitat el seu esforç a la regularització del treball desenvolupat pels tècnics de l'àrea departamental, reconeixent l'horari que venien exercint fins avui en la Relació de Llocs de treball (RPT).

Per aquest motiu, la mesura que arriba des de Diputació "permet incorporar un servei d'utilitat per a centenars de veïns". Una prestació que "confiem que no siga l'única, perquè esperem que Podemos, al capdavant de la cartera de Serveis Socials, siga capaç de reivindicar una major inversió per als veïns que la compromesa en pressupost. Sobretot perquè el tripartit del que forma part va garantir el rescat social que molts veïns segueixen esperant", ha considerat Suay.

 2 comentaris
Oscar Barrachina.
Oscar Barrachina.
19/12/2016 11:12
Cambio Ley Hipotecaria YA.

Lo que se tiene que hacer ya de una vez es cambiar la Ley Hipotecaria y poder hacer uso de la dación en pago que es mucho más justo, pues tu hipotecas un bien como garantía, si no puedes pagar, que se queden con ese bien, no que toda la vida debas ese dinero a parte de quedarte sin ese bien. A parte de otros procedimientos que los bancos se saltan a la torera, que en otros países europeos existen y que son más garantes con el hipotacado y así no estaríamos saliendo en la foto los politiquillos de turno. Por cierto ese plan de la Diputación me dice un pajarito que no fue a iniciativa del PP sino de otro partido, si bien si se aprobó en la Diputación, luego no se pongan las medallas que no les pertenecen.

Pujar