elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló-Sud vol integrar municipis de l’interior

Castelló-Sud vol integrar municipis de l’interior

    L’agrupació Castelló-Sud formada per sis municipis costaners: Borriana, Nules, Moncofa, Xilxes, la Llosa i Almenara, ha aprovat per unanimitat convidar a integrar-se a poblacions de l’interior com la Vall d’Uixó, la Vilavella, Artana, Eslida i Fondeguilla per a no limitar-se a la costa i englobar tota la zona sud de la província de Castelló per a poder oferir un producte turístic més ambiciós.

    Tècnics de turisme dels sis municipis, els alcaldes de Nules, Moncofa, Xilxes i la Llosa, i regidors de turisme d’Almenara, Borriana i Nules s’han reunit a Nules per a tractar diferents assumptes; en la trobada s’ha fet balanç de les quatre fires a las quals han assistit conjuntament enguany, Aratur a Saragossa, Sevatur a Sant Sebastià, B-Travel a Barcelona i Navatur a Pamplona. Davant els resultats positius estan estudiant diferents opcions per a assistir a altres fires turístiques d’àmbit estatal.

    Fins ara les actuacions principals que ha dut a terme Castelló-Sud ha sigut l’assistència a fires a escala nacional, la creació de rutes turístiques noves o l’elaboració d’una guia turística conjunta.

    A més a més, estant treballant en noves estratègies turístiques, per la qual cosa tindran una altra reunió el pròxim mes de novembre.

    Pujar