1 de desembre de 2020 1/12/20

Els carrers de Burriana s'omplin d'esport amb la Cursa de Sant Blai

Els carrers de Burriana s'omplin d'esport amb la Cursa de Sant Blai - (foto 1)
  • Èxit de participació amb més de 1.800 xicotets corredors

Galeria de fotos
Cursa de Sant Blai 2020 - 01
Cursa de Sant Blai 2020 - 01
Galeria de fotos
Cursa de Sant Blai 2020 - 02
Cursa de Sant Blai 2020 - 02
MÉS FOTOS
Els carrers de Burriana s'omplin d'esport amb la Cursa de Sant Blai - (foto 2)
Els carrers de Burriana s'omplin d'esport amb la Cursa de Sant Blai - (foto 3)
Els carrers de Burriana s'omplin d'esport amb la Cursa de Sant Blai - (foto 4)

L'esport i la diversió han omplit els carrers més cèntrics de Burriana durant la jornada del diumenge amb motiu de la celebració de la tradicional Cursa de Sant Blai. La cursa ha reunit més de 1.800 xiquets i xiquetes del municipi. Un esdeveniment popular i multitudinari que recorre els carrers més cèntrics de la ciutat, que combina l'esport amb la diversió, i que està organitzat pel Servei Municipal d’Esports i les AMPA dels centres educatius de Borriana, amb el patrocini de l'Ajuntament.

En aquesta nova edició de l'esdeveniment la cursa ha estat dividida en un total de 20 carreres de diferents categories, pensades perquè tots puguen gaudir de la trobada i passar un diumenge diferent a l'aire lliure. Les categories han estat dividides des de l'absoluta amb els corredors nascuts del 2003 d'ara en avant, fins a la carrera mini amb els més xicotets nascuts en 2017.

L'alcaldessa, M. Josep Safont, i el regidor d'Esports, Vicent Aparisi, y el d’Educació, J. Ramon Monferrer, han assistit a la Cursa i han mostrat la seua satisfacció i agraïment al Servei Municipal d’Esports, “tant per la preparació i organització com per la celebració de la Cursa de Sant Blai, ja que fa setmanes que s'estan gestionant les inscripcions per a poder organitzar les fins a vint carreres diferents que avui hem pogut gaudir al cor de la ciutat”.

Després d'un matí ple de carreres, s'ha procedit al lliurament de premis dels campions de cada categoria posant punt i final a un nou cap de setmana festiu a Burriana.

 

Pujar