22 de gener de 2021 22/1/21

Vox fa campanya a Burriana

Vox fa campanya a Burriana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vox fa campanya a Burriana - (foto 2)
  Vox fa campanya a Burriana - (foto 3)

  La Càmara Agrària de Burriana ha acollit aquest dimarts un acte de Vox en el qual han participat Plans Massó, president Vox Castelló; Alberto Asarta, candidat al Congrés, i a Luis Andrés, candidat al Senat per Castelló.

  Luis Andrés ha obert l'acte reivindicant la necessitat d'aquest acte: “Som ací per a defensar el nostre país i perquè som espanyols”. Andrés ha remarcat que el que ocorre a Catalunya no és ni més ni menys que terrorisme, no és un problema d'ordre públic. Així doncs, també ha explicat quines serien les principals mesures que cal prendre per a calmar la crisi que arribarà: baixar els impostos, suprimir les autonomies i que Espanya siga un país pròsper.

  D'altra banda, Llanos Massó ha insistit diverses vegades que “podem i devem ser la resistència” en tots els aspectes. Un tema que també s'ha tractat ha sigut la llengua valenciana. Massó ha dit d'aquesta que és una “riquesa” i que s'ha de mirar arrere i tirar la culpa al PP perquè va imposar el català a les escoles en comptes del valencià.

  Finalment, ha pujat al faristol el candidat al Congrés, Alberto Asarta, el qual ha comentat els quatre pilars fonamentals de Vox: llibertat, igualtat, legalitat i unitat d'Espanya. Així mateix, ha argumentat quins són els problemes que hi ha a Castelló i el que faria Vox si escau.

  En primer lloc, el tema dels cítrics i l'olivar. Considera que s'ha de respectar el principi de prioritat europea, és a dir, primer els països europeus i després ja es recorrerà a altres països. També l'assumpte del turisme, del qual vol beneficiar tant la platja com la muntanya.

  El control de la caça, la qual considera que és necessària ja que dinamitza l'economia en les zones rurals. El parany i els bous són altres aspectes que pensa que no s'haurien de llevar i, finalment, el pancatalanisme, del qual ha remarcat les paraules de Massó: “cal començar per l'educació”.

  L'acte ha acabat amb un Visca Espanya!, aplaudiments i ha sonat l'himne nacional.

  Pujar